slika
1 od 1

Autic formula

1.300 din

Novi Sad
Novo
7
0
pre 10 dana
Svetigracaka
Član od 09.04.2024.
kp izlog

Ova igračka predstavlja model trkačke formule, detaljno izrađen s naglaskom na autentičnost i realističnost. Dužina modela je 23 cm, dok je visina oko 9.5 cm, što ga čini proporcionalno preciznim u odnosu na pravu trkačku formulu. Model je dizajniran s aerodinamičkim oblicima i karakterističnim elementima trkačkih formula, uključujući prednji spojler, velike zadnje krilce i izražene bočne usisnike vazduha. Boje i grafike na šasiji su vjerne originalu, sa brojevima i sponzorskim logotipima koji dodaju dodatnu razinu detalja. Napravljena od kvalitetne plastike ili metala, ova igračka formula je izdržljiva i dizajnirana za igru, ali i kao kolekcionarski predmet za ljubitelje automobilizma.

         
ID Oglasa: #165620389
Informacije

Kvalitetne igračke za srećno detinjstvo! Brza i sigurna dostava Bex kurirskom službom. Registrovana firma za online prodaju. Plaćanje: pouzećem ili uplata na račun. Trošak dostave snosi kupac. Akcijske ponude, najnoviji proizvodi! Dostava: 3 do 5 radnih dana ☎️ Kontakt telefon: 0628324282 Pratite nas i na drustvenim mrezama FB, IG i TIK-TOK

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.