slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

dinosaur kofer kamion set sa alatom zeleni 149-M45

2.600 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
2
0
pre 13 dana
Odgovara na 0% poruka.
Samo Pozivi! 0611421757
Član od 18.09.2020.

149-M45

dinosaurusom izrađen je od zdrave, netoksične, izdržljive i šarene ABS plastike koja neće oštetiti nježnu dječju kožu. Svijetle boje mogu bolje privući dječju pozornost.

Postoje tri načina za odabir: instalirajte ovog dinosaura i kutiju i pretvorite ga u inercijsko vozilo s dinosaurusom. Rastavite ovaj automobil dinosaura i on će postati prijenosna torbica. Otvori ovu kutiju. Možete koristiti mnoge alate i ući u mod igre

Vaše dijete ne samo da može stvoriti vlastitu zabavu s ovim setom za igru, već i izgraditi svoje vještine koordinacije ruku i očiju i razumijevanje okoline u kojoj se kuha. Ova kuhinja koja se lako sastavlja nudi vam manje pritiska i više zabave!

Na pakiranju se nalaze jednostavne upute za montažu. Ovaj set igara savršen je za poticanje eksperimentiranja i kreativnosti, čineći ga zabavnom aktivnošću koju djeca mogu dijeliti s prijateljima i obitelji ili se igrati samostalno. Ovo je idealan poklon za djecu. Niti jedno dijete ne može odoljeti ovako zanimljivom i izuzetnom poklonu.

ID Oglasa: #163460461
Informacije

Porucivanje preko poruka.  Upisite Vase podatke Ime, prezime, adresu i broj telefona

Placanje i isporuka pouzecem preko Post-expressa ili Dexpresa

Mozete poruciti i porukom sms /viber na broj telefona 0611421757

Svi nasi proizvodi su novi u fabrickoj ambalazi

Tu smo za sva Vasa pitanja oko proizvoda : )

GARANCIJA 7 dana od preuzimanja proizvoda

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.