slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Metalni Mercedes G klasa

2.999 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
19
1
pre 15 dana
Odgovara na 45% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Brzi Gonzales online
Član od 14.08.2020.
Svi oglasi
  •  ФУНКЦИЈА: Отворена оба врата, отворена задња врата (пртљажник), повуците аутомобил, светла у предњим светлима, светла раде када отворите било која од главних врата.
  • МИНИЦИЗАН ДИЗАЈН: Спољашњост има прелепу кривину.  Модни и луксузни стил је веома класичан, а детаљи каросерије су веома деликатни.  Користећи најнапреднију технологију електростатичког фарбања, боја је глатка и равна без пада.
  • РЕАЛНИ ДИЗАЈН: Унутрашњост је такође добро видљива, различити делови су веома живахни, а постоји и унутрашње светло зелене боје.
  • ИЗДРЖЉИВ: Горњи део је направљен од чврстог ливеног метала. Дно је направљено од АБС материјала, а текстура доњег материјала је чиста, која је направљена према скали.
  • КОЛЕКТОРСКИ АУТОМОБИЛ: Овај ливени аутомобил је савршена и најбоља реплика оригиналног модела. Једноставно ће вам се свидети величина и детаљи аутомобила и савршен је колекционарски предмет
ID Oglasa: #163784109
Informacije

Postovani

?Slanje se obavlja post exsoresom

Radimo licna preuzimanja u Beogradu

Svi artikli su u fabrickom pakovanju, Novi.

Za sve informacije pozovite na telefon☎️

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.