slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Metalni Mercedez Benz sa Zvukom i Svetlom

2.999 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
30
0
juče
Odgovara na 45% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Brzi Gonzales
Član od 14.08.2020.
Svi oglasi
  •  Материјали: metalni  модел аутомобила, легура цинка, пластични делови, гумене гуме, детаљна унутрашња и спољашња декорација.
  • Функција: четворо врата, хауба, врата пртљажника се могу отворити;  Притисните два точка аутомобила испред да бисте активирали звук мотора и фарова;  6 точкова са ефектом амортизера, врста вешања целог сломљеног моста, задња кашика са симулацијом резервне гуме;  Поставите аутомобил на равну површину, притисните тело и повуците га уназад, а аутомобил ће се померити напред око 10 метара.  (функција повлачења уназад);  Видљиви кровни прозори, детаљи унутрашњости аутомобила су стварни.
  • Овај модел 1/22 за повлачење је веома погодан за игру деце.  Боја је у реду, добро се осећа и веома је тешка за држање.  Такође је веома погодан за љубитеље модела аутомобила као укра
ID Oglasa: #158799015
Informacije

Postovani

?Slanje se obavlja post exsoresom

Radimo licna preuzimanja u Beogradu

Svi artikli su u fabrickom pakovanju, Novi.

Za sve informacije pozovite na telefon☎️

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.