slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Patrolne sape AUTOBUS

4.499 dinFiksno

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
101
4
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Srdjan
Član od 20.12.2010.
Svi oglasi

Upoznajte se s avanturama uz PAW Patrol Bus - Savršen poklon za vaše mališane!

 

Zdravo roditelji i mališani! Imamo nešto posebno za vas - PAW Patrol Bus je stigao i spreman je za akciju! Ova igračka će oduševiti vaše dete i ponuditi im sate zabave i maštovite igre.

 

 PAW Patrol Bus je savršena igračka za sve male ljubitelje popularne serije PAW Patrol. Ovaj čudesni autobus ima sve što je potrebno za spašavanje dana uz ekipu šarenih i hrabrih štenaca.

 

Ovaj sjajno urađen Patrolne šape kamper transporter je napravljen da bezbedno odveze junake Paw Patrol crtaća na svaku akciju spašavanja! U njemu se voze vaši omiljeni crtani junaci: Čejs, Maršal, Roki, Zuma, Rabl, Skaj i Rajder od čega su u ovom pakovanju 3 Patrolne Šape sa svojim vozilima i uvek u različitim varijantama. Autobus ima mnogo funkcija, otvara se i podiže cela prikolica i pretvara u kamper! Takođe, može se otvoriti i zadnji deo vozila i poslužiti kao rampa za ulazak.  Paw Patrol Kamper poseduje zvučne i svetlosne efekte! Novija verzija autobusa gde Rajder može da sedi na mestu vozača, ovaj veliki autobus u centralnom delu ima tri lansirne rampe, dugmad za lansiranje, kada se vrata spuste postaju lansirne rampe,  na kabini se otvara plastični prozor ( vetrobran ), pogon na prednjim točkovima ( pomoću elastične opruge ),  u autobusu su smestene tri figurice,  zadnji deo autobusa se otvara i pretvara u rampu za spuštanje, na krovu autobusa vrata se otvaraju na dugme i čuje se muzika, poklopac se podiže i u njemu se mogu postaviti hologramske sličice bilo koje kuce koje svetle.  Ovaj neverovatan set je namenjen dečacima i devojčicama koji vole Patrolne šape, jer će za njih Patrolne šape autobus biti savršen poklon!

 

Starost dеtеta: od 3 godinе

 

U pakovanju: autobus + 3 figurе sa automobilima (automobili i kuce nasumičnim rеdoslеdom), 6 saobraćajnih znakova, 1 hologramsku karticu.
Matеrijal igračkе: plastika.
Dimezije pakovanja:  44x32x14 cm
Dimenzije autobusa: 40x17x10 cm

ID Oglasa: #156568186
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.