slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Prikljucne masine za BRUDER TRAKTORE

Kontakt

Pančevo
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
9
0
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Irena
Član od 22.02.2022.
Svi oglasi

1 primerak

Dimenzije-54,5 × 35 × 11 cm

 

Zemlja porekla: Nemačka

Disk tanjirača kompanije Kuhn discover XL je pogodna za obradu velikih površina sa traktorima od 160 KS. Baš kao i originalni detaljni model igračke ima četiri okvira tanjirače sa 54 rotirajuća diska i dva valjka. Sa originalnim modelom, okviri tanjirače se mogu sklopiti i postaviti za vožnju po putevima. Izlivač se može podići za vožnju po putevima. Gume gazećeg sloja upotpunjuju sliku. Pogodan je za sve traktore serije Profi i MBUnimogove (nisu uključeni).

Karoserija

  • 2 valjka
  • 4 rama tanjirače sa 54 rotirajuća diska
  • drljača se može podići za vožnju po putevima

2 primerak

ELEVATOR

dimenzije 54,3 × 31 × 13,3 cm

 

Zemlja porekla: Nemačka

Da bi našim malim majstorima, graditeljima i poljoprivrednicima olakšao da završe svoje zadatke, BRUDER sada pokreće najsavremeniju pokretnu traku. Ovaj alat se ističe svojim atraktivnim dizajnom i svojim mehanizmima za podizanje i transport koji su laki za upotrebu. Mehanizmi se mogu koristiti za podizanje bala sena na prikolicu i transport do štale, kao i za transport i istovar peska ili kamenja na/iz kamiona. Pokretna traka se, naravno, takođe može zakačiti za sva BRUDER vučna vozila kao što su: traktori, Unimogovi, kamioni, uključujući Sprinter i građevinska vozila opremljena spojnicom za vuču.

Karoserija

  • Vučna ruda na rasklapanje

Šasija

  • Šasija podesiva po visini

Dodatne informacije

  • Pokret pokretne trake na ručni pogon (radilica)
  • realističan gumeni kaiš

 

3 primerak

dimenzije

41,5 × 48,4 × 19 cm

CISTERNA PRSKALICA

Zemlja porekla: Nemačka

Prikolica sa cisternom sa cevima za širenje kompanije Fliegl može se napuniti vodom i zatvoriti poklopcem. Cisterna se može ponovo isprazniti kroz ispusni ventil. Cevi za širenje se mogu sklopiti tokom režima vožnje. Pogodna je za sve traktore Profi serije (nisu uključeni).

Karoserija

  • rasklopne cevi za širenje

Šasija

  • gazeće gume

 

ID Oglasa: #165979757
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.