slika
1 od 1

Tenkic za decu

1.080 din

Novi Sad
Novo
7
0
pre 10 dana
Svetigracaka
Član od 09.04.2024.
kp izlog

Igračka "Tenk 336706-K" zelene boje, namenjena je dečacima i odgovara uzrastu od 3 godine i više. Ovaj model tenka ima dimenzije 9x23x13 cm i karakteriše ga neobičan dizajn s točkovima na tri osovine umesto klasičnih gusenica. Boja igračke je vojno-zelena, što joj daje autentičan izgled.

Detalji na modelu uključuju pokretnu kupolu s topom, antene i različite vojne oznake, čineći ga vizuelno impresivnim. Posebnost ovog modela su točkovi na tri osovine, koji tenku daju veću mobilnost i čine ga zanimljivijim za igru. Igračka je dizajnirana da bude izdržljiva i sigurna za decu uzrasta 3 godine i više, sa glatkim ivicama i čvrstom konstrukcijom od plastike. Ovaj tenk ne samo da podstiče maštovitu igru kod dece, već može služiti i kao edukativni alat za učenje o vojnim vozilima.

ID Oglasa: #165620585
Informacije

Kvalitetne igračke za srećno detinjstvo! Brza i sigurna dostava Bex kurirskom službom. Registrovana firma za online prodaju. Plaćanje: pouzećem ili uplata na račun. Trošak dostave snosi kupac. Akcijske ponude, najnoviji proizvodi! Dostava: 3 do 5 radnih dana ☎️ Kontakt telefon: 0628324282 Pratite nas i na drustvenim mrezama FB, IG i TIK-TOK

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.