slika
slika
slika
1 od 3

Auto na akumulator Mercedes CLA BESPLATNA DOSTAVA!

26.000 dinFiksno

Subotica
Kao novo - nekorišćeno
13
0
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
TNT Shop Subotica
Član od 03.03.2023.
kp izlog

Licencirani model Mercedes CLA , pedantno je izrađen do najsitnijih detalja kako bi se postigao što realističniji izgled pravog automobila. Odlikuju ga i prefinjen elegantno-sportski dizajn sa fantastičnim performansama.

Bezbednost malih vozača tokom vožnje pružaju sigurnosni pojas, vrata koja se otvaraju i zaključavaju, kao i automatska sigurnosna kočnica koja zaustavlja vozilo odmah po puštanju papučice gasa. Potpunu kontrolu nad kretanjem vozila ima odrasla osoba zahvaljujući moderno dizajniranom daljinskom upravljaču. Još jedna od moćnih funkcija je i spor start koji garantuje lagano pokretanje autića bez trzaja.

Sedište i točkovi su izrađeni od visokokvalitetne kuvane plastike, koja smanjuje buku u odnosu na običnu plastiku, a izdržljivija je od EVA pene.

FULL LED tehnologija svetla i kompletan muzički panel (MP3, AUX, USB) sa realističnim zvukom paljenja motora garantuje realističan doživljaj vožnje.

Funkcija klackanja kada je auto u stanju mirovanja, kao i simpatični prtljažnik garantuju dodatnu zabavu.

Autić poseduje akumulator jačine 12V i dva pogonska motora na zadnjim točkovima (+1 upravljački).

Nosivost autića je do 40 kg.

Dimenzije:  120cm x 70cm x 50cm
Nosivost:  do 40kg
Akumulator:  12V
Dva pogonska motora na zadnjim točkovima + 1 upravljački
Boja:  crvena

ID Oglasa: #165568414
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.