slika
slika
slika
1 od 3

4 IK Dečiji džip Sporteeco

13.000 dinFiksno

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
6
0
pre 13 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Helena
Član od 10.08.2023.
 Dečiji džip Sporteeco Wheels 5588?                 ?1 ? ?Je fantastično vozilo koje mališanima omogućuje sate uživanja na otvorenom. Spada u tipične terenske modele sa robusnim točkovima, pogodnim i za vlažan i za neravan teren, zahvaljujući  zaštitnom sloju po sredini koji ih štiti od habanje i guljenja na putu. ? Iako poseduje dupli naslon, spada u jednosede. Njegove dimenzije i izdignutost od tla mališanima obezbeđuju vožnju do predškolskog doba. Spada u retke modele gde za relativno nisku cenu dobijate odličan kvalitet! ? Džip terenac poseduje LED svetla i ima mogućnost priključka za USB i MP3. Zahvaljujući ovim ulazima mališani u toku vožnje mogu puštati omiljene pesmice. ✅Dečiji džip Sporteeco Wheels 5588 je namenjen mališanima uzrasta od 12 meseci do 6 godina✅Ima dve baterije ukupne jačine 12V (2x 6V/4.5Ah) i dva motora jačine 25w na zadnjim pogonskim točkovima✅Ima duple komande, tj. dva moda upravljanja pa je moguće koristiti daljinski upravljač za roditeljsko uravlanje ili pak dete može samostalno voziti preko papučice i volana✅Roditeljsko uprvljanje je na snazi do najviše 3 godine kada dete stiče potrebnu zrelost za samostalno upravljanje✅Prosečna brzina je 5-7km/h✅Veliki točkovi su sa zaštitnom oblogom po sedini za neravne terene✅Poseduje prednja i zadnja LED svetla✅Sigurnosti dece doprinosi i sigurnosni pojas koji štiti od mogućeg pada i one najmlađe mališane✅Realnosti ovog modela naročito doprinosi mogućnost otvaranja vrata✅Realističan zvuk paljenja motora ✅Na instrumental tabli postoje dugmići za melodije koje auto poseduje, kao i ulaz za USB i MP3 pa je moguće slušanje muzike i preko mobilnog telefona ili tablet uređaja✅Maksimalno opterećenje modela je do 30kg✅Dimenzije džipa: 110*65*65cmTežina: 11kg
ID Oglasa: #165412173
Informacije
Roba isključivo salje dobavljaci, nema licno preuzimanje. Proizvodi se uglavnom šalju : Aks i Beks  službom, ptt zavisi od težine paketa Šta može da se šalje Postexpresom ili kao CC paket, ja napišem. Na sve aparate, uređaje imate radnu garanciju. Rok za reklamaciju 2 dana uz obavezan snimak.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.