slika
slika
1 od 2

Doli traktor na pedale

4.999 dinFiksno

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
19
0
pre 14 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Mira
Član od 28.02.2021.
Svi oglasi
Dolu traktor na pedale u crvenoj boji je sjajna igračka za mališane koji vole da voze i istražuju svet oko sebe!

Ova igračka je savršena za decu koja su spremna da krenu u avanturu i istražuju okolinu. Traktor je izrađen od kvalitetnih materijala, sa čvrstim ramom i pedalama koje obezbeđuju sigurnost i stabilnost tokom vožnje. Takođe, velike gume omogućavaju traktoru da se lako kreće po svim vrstama terena.

Dolu traktor na pedale u crvenoj boji je savršen poklon za rođendan ili praznik, koji će deci pružiti sate i sate zabave u prirodi. Ova igračka će takođe pomoći deci da razviju koordinaciju pokreta i motoriku, dok se igraju na svežem vazduhu.

Uz Dolu traktor na pedale u crvenoj boji, deca će biti spremna da krenu na putovanje I kroz avanturu otkriju svet oko sebe. Ova igračka je jednostavna za upotrebu i lako se održava, što je čini idealnom za roditelje koji traže kvalitetnu igračku za svoje mališane.

Ptt fixno 390din

ID Oglasa: #165950322
Informacije

 

----Porudžbine se šalju iskljucivo dostavom. ------
******Licno preuzimanje samo gde je navedeno! *****

Za porudžbine i dodatna pitanja iskljucivo putem poruka na kp.


Usluzna prodaja.

Za nepreuzete pakete placa se dupli ptt.

Zamena samo u slučaju naše greske.

Povrat se ne vrsi.

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.