slika
slika
slika
1 od 3

Robusne Petoslojne Kartonske Kutije - Idealne za Selidbe

120 dinFiksno

Beograd | Zemun
Korišćeno
Dostupno odmah
33
0
pre 13 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Marko
Član od 03.04.2013.
Svi oglasi

Tražite pouzdane kartonske kutije koje će zaštititi vaše dragocene predmete tokom selidbe ili sačuvati ih tokom arhiviranja? Predstavljamo vam naše petoslojne kartonske kutije koje se ističu izdržljivošću i kvalitetom.

Karakteristike:

  • Izuzetna Čvrstoća: Naše kartonske kutije su izuzetno jake zahvaljujući petoslojnoj konstrukciji. Bez obzira na to da li ih koristite tokom selidbe ili za skladištenje, možete biti sigurni da će vaši predmeti biti zaštićeni.
  • Optimalne Dimenzije: Kutije su projektovane sa optimalnim dimenzijama koje olakšavaju manipulaciju i transport. Osnova kutije je 60x40 cm, sa dubinom od 32,5 cm, pružajući dovoljno prostora za vaše stvari.
  • Već Jednom Korišćene: Kutije su već jednom korišćene, pružajući vam ekonomično i ekološki odgovorno rešenje. Pored toga, ovo ih čini veoma izdržljivim za višestruku upotrebu.
  • Svestrane Upotrebe: Idealne su kako za selidbe, tako i za arhiviranje. S lakoćom mogu da prime 9 većih registratora, čineći ih odličnim izborom za organizaciju dokumenata ili predmeta.

Specifikacije:

  • Materijal: Kvalitetan karton
  • Dimenzije: Osnova 60x40 cm, dubina 32,5 cm

Neka vaša selidba ili proces arhiviranja proteknu glatko uz naše pouzdane petoslojne kartonske kutije. Kontaktirajte nas odmah da biste poručili svoje kutije i pripremili se za uređen i siguran prenos vaših stvari.

ID Oglasa: #165909638
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.