slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

GSM prekidač za kapije Remote switch/Gate opener

49 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
55
4
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Roba Iz Švajcarske
Član od 26.11.2012.
Svi oglasi

✅Bezbednost - Automatski identifikujte ID pozivaoca i ignorišite nepoznate pozivaoce, tako da je veoma bezbedno, ne morate da brinete. Akcija releja želi da vrati tekstualnu poruku potvrdu vlasniku ili ovlašćenom pozivu, koju korisnik može da izmeni.

✅Bez troškova poziva - GSM relejni prekidač preuzima poziv sa ovlašćenog broja, a zatim vrši uključivanje/isključivanje na prvom "zvonu". Podržava 850 / 900 / 1800 / 1900M četvorostruke opsege, kojima se može upravljati sa bilo kog mesta bez ograničenja udaljenosti.

✅Personalizacija - Korisnici se mogu dodati ili ukloniti putem SMS komandi bez potrebe za daljinskim upravljanjem ili dugmadima za različite korisnike. Može se konfigurisati do 200 ovlašćenih telefonskih brojeva u datom trenutku.

✅Funkcija vremena - Možete podesiti vreme otvaranja i zatvaranja u skladu sa vašim zahtevima i koristiti ovaj prekidač za daljinsko upravljanje relejem da vaša vrata budu pametna.

✅Višestruke primene - Metalno kućište, kompaktan dizajn. Pogodan za vrata, garaže, parkinge, kontrolne sobe, skladišta, nenadzirane mašinske prostorije grupnog tipa, kao što su telekom operateri, gradilište, kontrolne kapije, daljinski prekidači.

Predmet je nekorišćen, u originalnom pakovanju, uvežen iz Švajcarske.

ID Oglasa: #157880653
Informacije

U mojim oglasima imam raznih uredjaja i aparata i svašta drugo zanimljivo tako da sam siguran da će te pronaći nešto što vas zanima. Uredjaji su uvezeni iz, NE proizvedeni u Švajcarskoj, uglavnom sa Amazona. Pravo na reklamaciju imate u roku od tri dana od prijema paketa i slobodno me kontaktirajte kako bi rešili eventualni problem.

Hvala na kupovini!

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.