slika
slika
slika
slika
1 od 4

Wika E-10 transmiter

Kontakt

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
35
1
danas
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nikola
Član od 08.04.2015.
 

Wika E-10 transmiter

ВИКА  Е-10 трансмитер притиска отпоран на експлозију је дизајниран за примену у индустрији производње нафте и гаса, укључујући притисак у кућишту и цевима, надгледање главе бушотине, рафинацију, транспорт цевовода и компресоре природног гаса.  Предајник притиска отпоран на експлозију ради на принципу задржавања.  Предајник притиска је затворен у кућиште које је дизајнирано да задржи, контролише, хлади и одзрачи свако могуће паљење.

ВИКА-ови трансмитери притиска отпорни на експлозију садрже све експлозије унутар кућишта како би спречили да електрична или топлотна енергија доспе у испарљиву атмосферу.  Доступно је неколико метода заштите од експлозије, укључујући пуњење затвореног простора уљем или окруживање електричног апарата смолом за калупљење или масом за заливање.

У петрохемијској и процесној индустрији, високотемпературни предајник притиска или претварач притиска може бити подвргнут бескомпромисним условима околине као што су агресивни медији, екстремни температурни екстреми, вибрације и пулсације.  Е-10 је доследно поуздан, што га чини идеалним за откривање проблема или абнормалних услова у мрежи резервоара, судова, цеви и контролних система који се морају надгледати и одржавати у оквиру оптималних радних толеранција.
ID Oglasa: #161392859
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.