slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Ručna pumpa za ispitivanje pritiska 12L

200 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
804
9
pre 13 dana
Odgovara na 60% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Za-kre-Shop
Član od 31.01.2017.
Svi oglasi

【PREMIJSKI KVALITET】- Test pumpa je napravljena od vrhunskog čeličnog materijala, što osigurava visoku tvrdoću i dug radni vek. Drška je produžena (55,88 cm) i obmotana neklizajućom gumom radi uštede truda i udobne upotrebe. 【TAČNI INDIKATOR】- Ova pumpa za ispitivanje pritiska je opremljena preciznim manometrom koji prikazuje tri jedinice bar/psi/MPa i ima dva pokazivača koji se razlikuju crnom i crvenom. Može da testira pritisak vode do 50 bar / 5 MPa / 725 psi. 【DVOSTRUKI TEST VENTILI】 - Sa duplim ventilima, pumpa za ispitivanje pritiska omogućava precizno fino podešavanje pritiska. Sistem sa dvostrukim ventilom omogućava tačne i bezbedne rezultate merenja podešavanjem tačnog pritiska za samotestiranje pumpe. 【VELIKI VOLUME REZERVOARA】 - Naša pumpa za ispitivanje hidrauličnog pritiska ima veliki rezervoar za vodu kapaciteta 12L. Rezervoar ima čvrst zid i odlične performanse zaptivanja, što ga čini čeličnim rezervoarom otpornim na hladnoću i vremenske uslove. 【ŠIROKA UPOTREBA】- Pumpa za pritisak vode se koristi za ispitivanje pritiska vode ili ulja na cevovodima u stambenim i industrijskim zgradama i industrijskim brodovima. Možete ga koristiti u cevima za grejanje, posudama pod pritiskom, sistemima za navodnjavanje, vatrogasnim crevima, kanalizaciji itd.

 

specifikacije Raspon pritiska: 0-50 bar / 5 MPa / 725psi Usis po potezu: 45 ml Priključni inč: R 1/2 inča Zapremina rezervoara: 12 l Dimenzije: 650 k 165 k 260 mm / 25,59 k 6,5 k 10,24 inča Težina: 8 kg

 

sadržaj paketa 1 k pumpa za ispitivanje pritiska 1 * Uputstvo za upotrebu

ID Oglasa: #143083720
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.