slika
1 od 1

Pneumatska punilica sa pokretnim mlaznicama

Kontakt

Surčin
Novo
Dostupno odmah
83
2
pre 13 dana
Odgovara na 93% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Aplik etiketirke
Član od 09.07.2017.
Svi oglasi

Pneumatska punilica za paste namenjena je za precizno i brzo punjenje gušćih prehrambenih i neprehrambenih pastastih proizvoda velike viskoznosti (gustine) kao što su med, ajvar, pekmez, razne paste, kreme ili raznih dezinfekcionih sredstava, zapremine 100-1000ml, sa dve izlazne glave.

Radi na principu pneumatike, te je za njen rad neophodan manji kompresor do 8 bara. Izrađena je od nerđajućeg čelika (SS 304/316) i zadovoljava sve uslove o punjenju prehrambenih proizvoda.  

Količina punjenja reguliše se zapreminski, odnosno, dužinom hoda klipa koji se određuje pomoću senzora, takođe, podešava se brzina punjenja u zavisnosti od viskoziteta tečnosti, a pritiskom na papučicu daje se signal za početak punjenja spuštanjem mlaznica na unapred određenu visinu.
Pored toga što puni sve vrste pastastih proizvoda, punilica ujedno može da puni i sve vrste penušavih tečnosti.

Sastavni deo punilice je i levak zapremine 40 litara.

Veoma lako i jednostavno se čisti.    

Punilica poseduje dve izlazne glave, tj dva istovrermena punjenja, što u mnogome ubrzava proces proizvodnje.

Punilica može biti i sa jednom izlaznom glavom.  

 

Više detalja na www. etiketirka. com

ID Oglasa: #152163172
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.