slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

ACMER podloga, saće, 440x440, NOVO

60 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
481
16
pre 13 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Damjan 065-333-0-771
Član od 17.10.2014.
kp izlog

ACMER podloga za graviranje, saće, dimenzije 440 X 440 mm, NOVO.

Zaštitni materijal: Saće i aluminijumski paneli pružaju dvostruku zaštitu. Dizajn saća olakšava evakuaciju dima i štiti materijal od vrućeg dima, donoseći vam čistije radno okruženje.
Brza disipacija toplote: ACMER radni sto sa saćem je napravljen od gvožđa i aluminijuma, ujednačen dizajn saćastih rupa ubrzava izduvavanje dima, rešavajući problem drveta i drugih materijala pocrnjenih od dima.
Sveobuhvatna zaštita: Radni sto sa saćem je opremljen aluminijumskom pločom za zaštitu vašeg stola od laserskog oštećenja. Takođe nudimo četiri štitnika za uglove kako bi sprečili vaše ruke od bilo kakve potencijalne opasnosti.
Precizna skala: Merne skale pod pravim uglom na X i Y osi olakšavaju brzo merenje objekata za sečenje.
Široka kompatibilnost: Kompatibilan sa različitim mašinama za lasersko graviranje sve dok je veličina prikladna, kao što su diodna DII CNC mašina za lasersko graviranje i CO2 mašina za lasersko graviranje.

Sve naše mašine, kao i oprema su NOVI I NAJJEFTINIJI U SRBIJI jer nabavljamo isključivo od PROIZVOĐAČA! ! !   Obavezno uporedite cene i sami se uverite.
 
Na sve naše mašine imamo garanciju godinu dana po sistemu zamene dela za novi, NE POPRAVLJAMO. Dovoljno je da nam pošaljete video i šaljemo Vam novi deo.
 
Pre kupovine CNC lasera OBAVEZNO pogledajte OCENE I KOMENTARE ČLANOVA, KUPACA.

Naše višegodišnje iskustvo pomoći će Vam u toku rada putem online podrške.   
Mi nismo tu da bi Vam samo prodali mašinu. Kod nas imate garanciju, sve rezervne delove van garantnog roka i stručno osoblje za slučaj da Vam je potreban savet ili pomoć u vezi mašine!

Mašine je moguće lično preuzeti u NS, SU, BG, ZR, BT, KV, NI, SD, sklopljene! ! !

Pogledajte naše ocene i komentare više od 100 zadovoljnih kupaca CNC mašina.   

U ponudi imamo više desetina mašina, proširenje po osama, podloge u obliku saća, kamere za pozicioniranje i snimanje, Laserske module, rezervne delove i još mnogo toga, a sve to možete videti na našem KP IZLOG-u.

Radimo nabavku i drugih mašina po želji kupaca.

ID Oglasa: #158145604
Informacije

Kupci naših mašina imaju stručnu pomoć, obezbeđene rezervne delove i opremu u garantnom i van garantnog roka

Reklamacije su retke, a u koliko dođe do toga, čeka se odgovor proizvođača o zameni dela. Mašine ne otkupljujem i nema povrata novca. Sve mašine su nove, u originalnom pakovanju, ja sam samo posrednik

Isporuka preko Aks Express, kupac plaća dostavu

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.