slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Atomstack S30 PRO 160W/33W extra jak CNC Laser graver, rezac

1.050 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
261
9
pre 9 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Damjan 065-333-0-771
Član od 17.10.2014.
kp izlog

Optička snaga lasera: 30W
Električna snaga mašine: 160€

Radna površina: 400mm X 400mm

Atomstack S30 Pro

Veoma snažan laser

Prvi na svetu 6-jezgarni diodni laser od 33W

Seče drvo 20mm u jednom prolazu.

Rezanje crnog akrila od 10 mm u jednom prolazu.

Može da seče lim debljine 0,05 mm.

Fiksni fokus, Air Assist.

Preciznost graviranja 0,01 mm.

Offline Engraving.

App Connection.

400mm X 400mm.

Izlazna snaga lasera 33W

Atomstack S30 Pro je prvi laserski graver snage 33V na svetu, ima najnoviju tehnologiju spajanja lasera od 6x6W (veličina ultra-fine laserske tačke je smanjena na 0,08x0,1 mm) koja može da seče dasku paulovnije od 18-20mm i 10mm crna akrilna ploča u jednom prolazu i čak može da seče lim od nerđajućeg čelika od 0,1 mm. Laser visoke gustine može lako da iseče drvenu ploču od 25mm i crnu akrilnu ploču od 30mm kroz višestruke radove. Takođe može direktno da gravira na ogledalu od nerđajućeg čelika, keramike, neprozirnog stakla itd.

Visoka radna efikasnost

U poređenju sa mašinom za lasersko graviranje od 10V, S30 Pro ima 200% veću brzinu sečenja i 150% veću dubinu sečenja. U poređenju sa mašinom za lasersko graviranje od 20W, S30 Pro ima 50% veću brzinu sečenja i 25% veću dubinu sečenja.

Nadograđen F30 Pro Air Assist Kit

Opremljen sa F30 Pro, sposobnost sečenja S30 Pro je znatno poboljšana, a tačnost i kvalitet sečenja su takođe u velikoj meri optimizovani.

Novo ažurirana 32-bitna matična ploča

Ugrađeni 256-bitni nivoi boja čine rezultat graviranja finijim, a kontrast višim, tako da vaša gravura neće biti samo crna.

Nadograđeni laserski modul

Novi laserski modul S30 Pro ima ugrađen fokusni modul bez alata i ugrađeni sistem za pomoć u vazduhu, bez smetnji žica, jednostavno i lepo. Osim toga, temperatura laserskog sinterovanja dostiže čak 3.000 Celzijusa.

Podržano vanmrežno graviranje

Atomstack S30 Pro je opremljen terminalnom kontrolnom pločom koja podržava vanmrežno graviranje. Možete da izvršite graviranje kada računar nije dostupan.

Panoramska zaštita očiju sa filterom

Stakleni poklopac sa panoramskim filtriranjem filtrira 97% UV svetlosti i dobro štiti vaše oči. Korisnik i ljudi oko njega mogu da gledaju lasersko graviranje bez naočara.

Lako se instalira

Dizajn potpuno aluminijumske anodizirane strukture čini mašinu snažnom i poboljšava preciznost graviranja. Instalacija se može završiti u roku od 20-30 minuta.

Sigurno i zgodno

Takođe ima dugme za zaustavljanje u nuždi, granični prekidač i prekidač za resetovanje, što može doneti bezbednije radno okruženje. Sa modularnim dizajnom mehanizma trupa, možete dobiti super veliku gravuru od 400mm X 850mm zamenom komponenti okvira. (Komplet za proširenje nije uključen)

 

Sve naše mašine, kao i oprema su NOVI I NAJJEFTINIJI U SRBIJI jer nabavljamo isključivo od PROIZVOĐAČA! ! !   Obavezno uporedite cene i sami se uverite.
 
Na sve naše mašine imamo garanciju godinu dana po sistemu zamene dela za novi, NE POPRAVLJAMO. Dovoljno je da nam pošaljete video i šaljemo Vam novi deo.
 
Pre kupovine CNC lasera OBAVEZNO pogledajte OCENE I KOMENTARE ČLANOVA, KUPACA.

Naše višegodišnje iskustvo pomoći će Vam u toku rada putem online podrške.   
Mi nismo tu da bi Vam samo prodali mašinu. Kod nas imate garanciju, sve rezervne delove van garantnog roka i stručno osoblje za slučaj da Vam je potreban savet ili pomoć u vezi mašine!

Mašine je moguće lično preuzeti u NS, SU, BG, ZR, BT, KV, NI, SD, sklopljene! ! !

Pogledajte naše ocene i komentare više od 100 zadovoljnih kupaca CNC mašina.   

U ponudi imamo više desetina mašina, proširenje po osama, podloge u obliku saća, kamere za pozicioniranje i snimanje, Laserske module, rezervne delove i još mnogo toga, a sve to možete videti na našem KP IZLOG-u.

Radimo nabavku i drugih mašina po želji kupaca.

 

Specifikacija:

Brend: ATOMSTACK

Model: S30 Pro

Radna površina: 400mm X 400 mm

Materijal za graviranje: drvo, bambus, karton, plastika, koža, PCB, aluminijum oksid, nereflektujući i obojeni metal, 304 ogledala od nerđajućeg čelika, staklo, keramika, pamučna tkanina, škriljevac

Materijal za sečenje: karton, netkana tkanina, drvena ploča, akril, neke tanke plastične ploče, sunđer

Ukupna snaga: 160W

Laserski izlaz: 33-36W

Preciznost graviranja: 0,01 mm

Metod fokusiranja: Laser sa fiksnim fokusom, nema potrebe za fokusiranjem

Kompatibilni softver: LaserGRBL (Windows) i LightBurn (Windows i Mac)

Podržane datoteke: NC, BMP, JPG, PNG, DKSF

Metod prenosa podataka: USB

Ulazni napon: 100-240V AC, 50/60HZ

Izlazni napon: DC12V, 5A

ID Oglasa: #162877741
Informacije

Kupci naših mašina imaju stručnu pomoć, obezbeđene rezervne delove i opremu u garantnom i van garantnog roka

Reklamacije su retke, a u koliko dođe do toga, čeka se odgovor proizvođača o zameni dela. Mašine ne otkupljujem i nema povrata novca. Sve mašine su nove, u originalnom pakovanju, ja sam samo posrednik

Isporuka preko Aks Express, kupac plaća dostavu

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.