slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 14

Atomstack S40 PRO 210W/40W extra jak CNC Laser graver, rezac

1.350 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
376
14
pre 4 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Damjan 065-333-0-771
Član od 17.10.2014.
kp izlog

Trenutno najjači optički laser! ! !

Atomstack 48w zamenjuje CO²80W
Električna snaga lasera: 210W
Optička snaga lasera: 48W
Radna površina mašine: 400mm X 400mm

ATOMSTACK S40 Pro, kao najsavremenija mašina za lasersko graviranje, ima najveću optičku snagu od 40W u industriji, što je pogodno za profesionalni rad i u velikoj meri poboljšava radnu efikasnost. Može da seče 18 mm lipu, 9mm MDF ploču, može da preseče lim od nerđajućeg čelika od 0,1 mm.
Prebacite režim graviranja/rezanja jednim tasterom: ATOMSTACK S40 Pro usvaja potpuno novi laserski dizajn, koji može da prelazi između 20W i 40W izlazne snage jednim tasterom preko fizičkog dugmeta i otvara različite režime za različite zadatke graviranja i sečenja.
Nova struktura kretanja: Za razliku od prethodnika, S40Pro usvaja stabilniju linearnu vodilicu X-osu, zbog čega S40Pro radi stabilno pri velikoj brzini od 600 mm/s, a linije za graviranje i sečenje su glatke bez podrhtavanja.
Standardni komplet za pomoć sa automatskim prebacivanjem vazduha: Standardni F30Pro ostvaruje automatsku pomoć pri prebacivanju vazduha u različitim režimima sečenja/graviranja. Iako je sposobnost sečenja znatno poboljšana, tačnost sečenja i kvalitet sečenja takođe mogu biti u velikoj meri optimizovani.
Nadograđena Atomstack samorazvijena 32-bitna matična ploča: Ugrađena 256-bitna mapa skale boja, koja graviranje čini delikatnijim i ima veći kontrast, tako da vaše graviranje nije samo crno.
Novi laser koji ne blokira: Novi laser S40 ima ugrađen modul za fokusiranje bez alata i ugrađeni sistem pomoći za vazduh, bez smetnji žica, jednostavno i lepo. Patentirani dvoslojni dizajn poklopca za prikupljanje dima može osigurati da laser neće biti blokiran i sočivo neće biti zagađeno dugo vremena, što uveliko poboljšava život lasera.
Atomstack-ova samorazvijena aplikacija za mobilni telefon: Atomstack-ova aplikacija za mobilne telefone koju je sam razvio je sada dostupna na glavnim tržištima Android aplikacija ili u prodavnici aplikacija.
Potpuno novi dizajn zaštite za oči sa panoramskim staklenim filterom: Zaštitni poklopac za panoramsko staklo za filter može veoma dobro da zaštiti vaše oči, filtrirajući 97% ultraljubičastog svetla.
Čvrsta konstrukcija koja se lako instalira: Anodizirani strukturni dizajn od potpunog aluminijuma čini mašinu izdržljivijom i poboljšava tačnost graviranja. Cela konstrukcija je dizajnirana za brzu instalaciju, a instalacija se može završiti uglavnom za 20-30 minuta.
Široka kompatibilnost: Mašina može biti kompatibilna sa različitim zrelim softverom za graviranje, kao što su LaserGRBL, LightBurn, podržava Win XP / Win 7 / Win 8 / Win 10, takođe podržava Mac sistem (LightBurn), format datoteke za graviranje Podrška NC, BMP , JPG, PNG, DKSF itd.
Nadograđena tehnologija spajanja kompresovanih tačaka: Ultra-fina laserska fokusna površina smanjena na 0,1x0,1 mm, laser visoke gustine može lako da seče debelo drvo, crni akril; može direktno da gravira ogledalo od nerđajućeg čelika, metal, keramiku, staklo, brzina graviranja i sečenja je veća od 30W 40%, uporedivo sa efektom rezanja mašine za lasersko graviranje CO₂ od 80W.
Sigurnosna zaštita: Opremljen dugmetom za hitno zaustavljanje, ako dođe do neočekivane situacije, mašina se može zaustaviti u bilo kom trenutku, a opremljena je prekidačem za resetovanje i graničnim prekidačem za bezbednije graviranje

Sve naše mašine, kao i oprema su NOVI I NAJJEFTINIJI U SRBIJI jer nabavljamo isključivo od PROIZVOĐAČA! ! !   Obavezno uporedite cene i sami se uverite.
 
Na sve naše mašine imamo garanciju godinu dana po sistemu zamene dela za novi, NE POPRAVLJAMO.
 
Pre kupovine CNC lasera OBAVEZNO pogledajte OCENE I KOMENTARE ČLANOVA, KUPACA.

Naše višegodišnje iskustvo pomoći će Vam u toku rada putem online podrške.   
Mi nismo tu da bi Vam samo prodali mašinu. Kod nas imate garanciju, sve rezervne delove van garantnog roka i stručno osoblje za slučaj da Vam je potreban savet ili pomoć u vezi mašine!

Mašine je moguće lično preuzeti u NS, SU, BG, ZR, BT, KV, NI, SD, sklopljene! ! !

Pogledajte naše ocene i komentare više od 100 zadovoljnih kupaca CNC mašina.   

U ponudi imamo više desetina mašina, rezervne delove i još mnogo toga, a sve to možete videti na našem KP IZLOG-u.

Radimo nabavku i drugih mašina po želji kupaca.

Specifikacija:
Model: S40 pro
Veličina graviranja: 400 x 400 mm
Materijal za rezbarenje: drvo, bambus, karton, plastika, koža, PCB ploča, aluminijum oksid, nereflektujući galvanizovani i farbani metal, 304 ogledalo nerđajući čelik, staklo, keramika, pamučno platno, škriljevac;
Materijali za sečenje: karton, netkane tkanine, drvo, šperploča, akril (providnost mora biti obojena crnom bojom), neke tanke plastične ploče, sunđer, limovi kao što su aluminijum i nerđajući čelik;
Snaga mašine: 210V
Snaga lasera: 180V (u režimu sečenja)
Izlazna optička snaga lasera: 40-48W
Talasna dužina lasera: 455±5nm
Preciznost graviranja: 0,01 mm
Metod fokusiranja: laser sa fiksnim fokusom, bez fokusiranja

ID Oglasa: #162860619
Informacije

Kupci naših mašina imaju stručnu pomoć, obezbeđene rezervne delove i opremu u garantnom i van garantnog roka

Reklamacije su retke, a u koliko dođe do toga, čeka se odgovor proizvođača o zameni dela. Mašine ne otkupljujem i nema povrata novca. Sve mašine su nove, u originalnom pakovanju, ja sam samo posrednik

Isporuka preko Aks Express, kupac plaća dostavu

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.