slika
1 od 1

Delovi za CNC masine i automatizaciju

Kontakt

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
205
5
pre 13 dana
Promac Tools Doo
Član od 07.05.2011.
Svi oglasi

Poštovani proizvođači i samograditelji nudimo Vam kvalitetne delove za izradu CNC mašina. Takođe možemo Vam pomoći u odabiru i načinu primene opreme koju distribuiramo.

 

Ponudu možete pogledati odabirom opcije SVI OGLASI ili zahtevom za ponudu.  

 

Sve komponente u našem asortimanu su proverenog kvaliteta izrade i testirane u radu , iza toga stojimo sa naših 15 godina rada u oblasti servisa i izrade CNC mašina.

 

Za dodatne informacije i poručivanje možete nas kontaktirati preko KP poruka ili email prodaja@cnc. rs 0-24h ili na broj telefona 063 715 0270 od 8-16H radnim danima

 

Obradni motor ,   step servo motor, napajanje, linearne vodjice, profilisane vodjice, linearni lezajevi, slep nosac kablova,   helikodna zupcasta letva, reduktor, kuglicno vreteno, oslonac vretena. kontroler mach3, linuxcnc

ID Oglasa: #165439661
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.