slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

SCULPFUN S30 PRO cnc Laser, NOV, poput CO2, +Air Assist

510 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
5.306
158
pre 9 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Damjan 065-333-0-771
Član od 17.10.2014.
kp izlog

120W, Unapređen novi model, najbolji odnos cene i kvaliteta, najprodavaniji model sa Vazdušnim Pomoćnikom.

NOVO! ! !   Novi model SCULPFUN S30 PRO sa poboljšanom 32bit elektronikom i usavršenim sočivima daje 120W jačinu na snopu. U kompletu sa Air Assist sa originalnom pumpom za vazduh, radna dimenzija 410x420mm.
Unapređena verzija S10 mašine, ima iste karakteristike kao S10, a prednost ovog modela je što se dobije komplet Air Assist sa originalnom pumpom za vazduh.

Cena kompleta Air Assist sa originalnom pumpom je 70€ , a Vi sada po ovoj akcijskoj ceni taj Komplet dobijete gratis uz mašinu.   

Najnoviji predstavnik renomiranog proizvođača SCULPFUN je svakako S30 PRO koji je duplo jači od svog prethodnika S9 i S30. Ovi laseri jedinstveni su po tome što materijal ne spaljuju kao što je to slučaj sa drugim laserima, već oni više uklanjaju materijal kao CO2 laser.
Optička snaga lasera SCULPFUN S30 PRO je povećana na 10W, što je dvostruko više od S9 i S30.

SCULPFUN S30 PRO koristi najnoviju tehnologiju oblikovanja laserskog snopa koji ima ultra fin oštar laserski fokus od 0,06 mm. Sa super prodorom, preciznošću i gustinom snopa može seći drvo debljine do 10 mm, akril do 10 mm, šperploču do 12 mm (u jednom prolazu). Rezbariti keramiku, aluminijum i nerđajući čelik.
Laserski modul je opremljen mlaznicom za pomoć vazduha velike brzine. Koristeći originalni vazdušni kompresor, S30 PRO brže prska protok vazduha. Ovo će u velikoj meri poboljšati prodor rezanja i efikasnost sečenja. Upoređujući male detalje za graviranje, S30 PRO nema talasaste linije koje se pojavljuju kod drugih običnih mašina za graviranje.
Naprednija i nadogradiva 32-bitna matična ploča koristi 32-bitne čipove sa većom brzinom računara, a i zadržava funkcije Z-ose i graničnog prekidača kako bi korisnicima olakšala nadogradnju mašine za graviranje.
Kvadratni merni lenjir: X-osa i Y-osa sadrže precizne linije, koje vam mogu pomoći da brzo izmerite veličinu graviranih objekata.
Interval graviranja velike površine od 420x410mm može zadovoljiti vaše različite potrebe za graviranjem. Mogućnost proširenja radne površine zamenom Y ose na fenomenalnih 950x410mm. Doplata za Y set je 130€ .
Laserski modul je opremljen odvojivim štitnikom za oči.
Na mašini se nalazi veoma siguran i upadljiv prekidač za napajanje, koji se može koristiti za direktno i brzo isključivanje struje u hitnim slučajevima.
Potpuno metalno kućište čini mašinu veoma robusnom i izdržljivom. A besplatna čelična podloga veličine A4 može zaštititi sto od laserskog oštećenja i od požara.

Na KP su se pojavili oglasi članova koji su u potpunosti prekopirali moj oglas, nemaju iskustva sa CNC laserima, skuplji su i nemaju pozitivne ocene!

Pre kupovine CNC lasera OBAVEZNO pogledajte OCENE I KOMENTARE ČLANOVA, KUPACA.

Naše višegodišnje iskustvo pomoći će Vam u toku rada putem online podrške.   
Mi nismo tu da bi Vam samo prodali mašinu. Kod nas imate garanciju, sve rezervne delove van garantnog roka i stručno osoblje za slučaj da Vam je potreban savet ili pomoć u vezi mašine!


Specifikacija:
Model: SCULPFUN S30 PRO
Optička snaga lasera: 10W
Preciznost graviranja: 0,01 mm
Veličina površine za graviranje: 420 X 410 mm
Metod fokusiranja: fiksni fokus lasera + klizni uređaj
Laserski sigurnosni poklopac: Opremljen sa odvojivim laserskim poklopcem za zaštitu očiju.
Potrošnja energije mašine: oko 36W
Materijali za graviranje/sečenje:

          Materijal za graviranje: Sve vrste drveta (uključujući orahe, trešnje i druge vrste drveta visoke gustine), MDF, bambus, karton, plastika, koža, štampana ploča, aluminijum oksid, nerđajući čelik 304, keramika, tamni kamen

          Materijal za sečenje: Sve vrste drveta, MDF, akril, karton, bambus, neke plastične ploče, kožu, štampane ploče 

Laserski softver: LASERGRBL, LIGHTBURN, BENBOKS, GRBLCONTROLLER, LITEFIRE
Sistem podrške: Podrška za MAC, Windovs sistem
Podržani formati datoteka: NC, BMP, JPG, PNG, DKSF i drugi formati slika
Način prenosa podataka: USB veza
Potrošnja energije: AC 100-240 VAC, 50/60 Hz;
Izlaz: 12V 5A

Sadržaj paketa:

        1. 1 x S30 PRO laser 

        2. 1 x 12V 5A adapter za napajanje 

        3. 1 x Kabl za napajanje 

        4. 1 x USB kabl 

        5. 1 x Komplet Air Assist

        6. 1 x Laserske naočare 

        7. 1 x Testna drvena ploča 

        8. 1 x Uputstvo za upotrebu

Pogledajte naše ocene i komentare više od 100 zadovoljnih kupaca CNC mašina.   

U ponudi imamo više SCULPFUN CNC laser mašina, Set za proširenje Y ose i tada je radna površina 935 X 400mm, Radnu tablu u obliku saća kao i rezervne delove i opremu!

U ponudi imamo SCULPFUN S30 PRO MAX 20W, CREALITY FALCON2 22W, ATOMSTACK S10 10W, LONGER RAY5 10W, NEJE 3 MAX PROFESIONAL CNC Laser,   Laserske module, rezervne delove i još mnogo toga, a sve to možete videti klikom na "KP IZLOG".

Radimo nabavku i drugih mašina po želji kupaca.

Javite se i pronaći ćemo mašinu koja Vam odgovara.

ID Oglasa: #149380196
Informacije

Kupci naših mašina imaju stručnu pomoć, obezbeđene rezervne delove i opremu u garantnom i van garantnog roka

Reklamacije su retke, a u koliko dođe do toga, čeka se odgovor proizvođača o zameni dela. Mašine ne otkupljujem i nema povrata novca. Sve mašine su nove, u originalnom pakovanju, ja sam samo posrednik

Isporuka preko Aks Express, kupac plaća dostavu

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.