slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

SCULPFUN S30 ULTRA 22/114W, 600x600, Auto Air Assist, NOV

1.050 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
805
17
pre 13 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Damjan 065-333-0-771
Član od 17.10.2014.
kp izlog

SCULPFUN S30 ULTRA 22W radne površine 600x600 mm sa Auto Air Assist i rezervnim sočivom je unapređena verzija, i ujedno najnoviji model ovog proizvođača sa jačim laserom, većom radnom površinom i unapređenim Step motorima.  
Trenutno je u ponudi model ULTRA sa laserom 22W, na stanju model sa laserom 11W i 33W!


Profesionalni sigurnosni dizajn: S30 Ultra serija je opremljena prekidačem za hitno zaustavljanje i sigurnosnom bravom za decu. U hitnim slučajevima, dodirivanje prekidača za hitno zaustavljanje može zaustaviti mašinu; Mašina se ne može uključiti kada jednom izvučete ključ, što može sprečiti decu da je greškom uključe.

Jedna serija Jedna struktura, laka za nadogradnju: modeli serije S30 Ultra zadržavaju visoku kompatibilnost u dizajnu, S30 Ultra 11W/22W/33W adapter za napajanje, struktura i laserski kabl su svi isti. U budućim nadogradnjama, potrebno je samo da zamenite lasersku glavu bez ikakvih drugih promena.

Poboljšani 42-bitni step motor:  obezbeđuje dovoljnu snagu da se mašina kreće velikom brzinom. Obrtni moment dostiže 4,2 Kg· cm (obične mašine su 3,1 Kg· cm). U budućim nadogradnjama, čak i ako laser ili opterećenje postanu teži, nema potrebe za zamenom motora.

Zamenljiva zaštitna sočiva: Laser serije S30 Ultra usvaja inovativna zamenljiva sočiva, koja uveliko poboljšavaju radni vek lasera, koji je više od 10 puta duži od drugih opštih lasera. Kada je sočivo oštećeno ili nakon dugotrajne upotrebe, sočivo se može zameniti da bi se povratila njegova moć rezanja. Jedno besplatno sočivo je uključeno u paket uz kupovinu.

Ugrađena vazdusna mlaznica pod visokim pritiskom: S30 Ultra serija je opremljena naprednom metalnom mlaznicom pod visokim pritiskom, koja može da generiše protok vazduha pod visokim pritiskom ispod vazdušne pumpe, značajno poboljšavajući efikasnost sečenja, a brzina sečenja je više od 5 puta brže od toga bez vazdušne pomoći.

Nadograđena 32-bitna matična ploča sa vazdušnom pomoći: najnovija 32-bitna matična ploča podržava funkciju automatske kontrole uz pomoć vazduha, podržava bežičnu BT vezu za kontrolu mašine i nije ograničena rastojanjem USB kabla.

Industrijska preciznost sečenja: S30 Ultra usvaja izuzetno jaku X-osu linearne klizne šine visoke preciznosti od 0,005 mm da bi se postigla preciznost graviranja industrijske klase. Kada uporedimo male detalje za graviranje, S30 Ultra nema talasaste šare koje se pojavljuju na običnim mašinama za graviranje.

Sve naše mašine, kao i oprema su NOVI I NAJJEFTINIJI U SRBIJI jer nabavljamo isključivo od PROIZVOĐAČA! ! !   Obavezno uporedite cene i sami se uverite.
 
Na sve naše mašine imamo garanciju godinu dana po sistemu zamene dela za novi, NE POPRAVLJAMO. Dovoljno je da nam pošaljete video i šaljemo Vam novi deo.
 
Pre kupovine CNC lasera OBAVEZNO pogledajte OCENE I KOMENTARE ČLANOVA, KUPACA.

Naše višegodišnje iskustvo pomoći će Vam u toku rada putem online podrške.   
Mi nismo tu da bi Vam samo prodali mašinu. Kod nas imate garanciju, sve rezervne delove van garantnog roka i stručno osoblje za slučaj da Vam je potreban savet ili pomoć u vezi mašine!

Mašine je moguće lično preuzeti u NS, SU, BG, ZR, BT, KV, NI, SD, sklopljene! ! !

Pogledajte naše ocene i komentare više od 100 zadovoljnih kupaca CNC mašina.   

U ponudi imamo više desetina mašina, proširenje po osama, podloge u obliku saća, kamere za pozicioniranje i snimanje, Laserske module, rezervne delove i još mnogo toga, a sve to možete videti na našem KP IZLOG-u.

Radimo nabavku i drugih mašina po želji kupaca.
 

Specifikacija:
Model proizvoda: SCULPFUN S30 Ultra-22W
Informacije o laseru: Izlazna snaga diodnog lasera: 22W

Električna snaga mašine: 114W
Fokus lasera: 0,08k0,08 mm
Talasna dužina lasera 455±5nm
Metod fokusiranja: kolona sa fiksnim fokusom + klizni uređaj
Laserski zaštitni poklopac: Opremljen odvojivim laserskim zaštitnim poklopcem za zaštitu očiju. Možete ga podesiti gore-dole ili ukloniti štitnik za oči

Materijal za graviranje/rezanje
Materijali za rezbarenje: sve vrste drveta (uključujući orah, drvo trešnje i drugo drvo visoke gustine), MDF, kamen, karton, plastika, koža, PCB ploča, aluminijum oksid, nerđajući čelik 304, keramika, tamni kamen
Materijali za sečenje: sve vrste drveta (uključujući orah, drvo trešnje i drugo drvo visoke gustine), MDF, akrilne ploče, karton, netkane tkanine, bambusove čipove, kožu, neke plastične ploče, PCB ploče

ID Oglasa: #153247244
Informacije

Kupci naših mašina imaju stručnu pomoć, obezbeđene rezervne delove i opremu u garantnom i van garantnog roka

Reklamacije su retke, a u koliko dođe do toga, čeka se odgovor proizvođača o zameni dela. Mašine ne otkupljujem i nema povrata novca. Sve mašine su nove, u originalnom pakovanju, ja sam samo posrednik

Isporuka preko Aks Express, kupac plaća dostavu

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.