slika
slika
1 od 2

Step motori,Drajveri,Napajanja,Vodjice,Obradni motori itd.

10 €

Šabac
Kao novo - nekorišćeno
134
4
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Cnc Shop
Član od 07.01.2015.
Svi oglasi
Prodaja komponenti za CNC masine, samogradnju i industriju.

 Informacije detaljne o proizvodu kao i cene mozete videti klikom na SVI OGLASI ili pozivom na broj na dnu teksta.

 Nudimo Širok Asortiman Delova za CNC Mašine: Unaprijedite Vašu Proizvodnju

Tražite pouzdane i visokokvalitetne delove za Vašu CNC mašinu? Mi smo Vaša destinacija! Nudimo sve što vam je potrebno za nadogradnju i održavanje Vaše mašine kako biste postigli vrhunske rezultate u proizvodnji.

Šta nudimo:

  • Step Motorni Sistemi i Drajveri: Visokoperformantni step motorni sistemi i drajveri koji garantuju precizno i pouzdano kretanje Vaše CNC mašine.
  • Obradni Motori: Motori koji omogućavaju širok spektar obrade materijala, osiguravajući efikasnost i kvalitet u vašoj proizvodnji.
  • Napajanje i Linearne Vodilice: Kvalitetna napajanja i linearne vodilice osiguravaju stabilnost i preciznost u radu, ključni su elementi za optimalne performanse CNC sistema.
  • Ležajevi i Ostali Delovi: Širok asortiman ležajeva i drugih delova koji ulaze u sastav CNC mašina, sve što vam je potrebno za popravke, nadogradnje ili redovno održavanje.

Nudimo i stručnu podršku i savjete našeg tima kako biste maksimalno iskoristili Vašu CNC mašinu.

Ne čekajte više, unaprijedite svoju CNC mašinu danas i postignite izvanredne rezultate u vašoj proizvodnji. Kontaktirajte nas odmah da biste saznali više o našoj ponudi i kako možemo zadovoljiti Vaše potrebe.

 

Robu saljemo kurirskom sluzbom ili licno preuzimanje, moguce je placanje pouzecem.

 Pre slanja testiramo sve nase proizvode i nabavku vrsimo direktno i iskljucivo od proverenih proizvodjaca.

 Telefon: 065-447-1224

              Ivan

 
ID Oglasa: #164695601
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.