slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 11

Swiitol E24 PRO, 24W/130W CNC Laser Rezac i Graver, Novo

800 €

Novi Sad
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
386
4
pre 5 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Damjan 065-333-0-771
Član od 17.10.2014.
kp izlog

Optička Snaga Lasera:  24W
Električna Snaga Lasera: 90W
Električna Snaga Mašine:  130W
Napajanje:  24V/5A

Laserski graver sa integrisanom strukturom: Celokupan okvir Sviitol E24 Pro je napravljen od legure aluminijuma i može se koristiti van kutije bez instalacije.

Proces pakovanja plavog lasera ​​druge generacije: Swiitol E24Pro laser usvaja proces pakovanja druge generacije, koji dodatno komprimuje lasersku tačku i značajno poboljšava mogućnosti sečenja. Takođe poboljšava efikasnost odvođenja toplote lasera ​​velike snage i produžava radni vek lasera.

Ubodni okvir: Nova, vrhunska tehnologija UBODNOG rama za stabilnija i preciznija sečenja i graviranja. Mašina je spremna za upotrbu odmah nakon vađenja iz kutije. Preskočite gnjavažu zatezanja šrafova i suočavanje sa zbunjujućim podešavanjima.

Nadograđena tehnologija komprimovanog spajanja tačaka: Ultra-fina laserska fokusna površina smanjena na 0,06×0,06 mm, laser visoke gustine može lako da seče lipu debljine 17 mm, crni akril debljine 15 mm (višestruko sečenje); može direktno da gravira ogledalo od nerđajućeg čelika metal, keramiku, staklo, graviranje i brzinu sečenja 40% veća od običnog modela.

Stabilnija i brza struktura: Donji okvir Swiitol E24 Pro je formiran u jednom komadu, a metal X-ose usvaja strukturu vodilice sa dve ose za rad sa malim vibracijama, obezbeđujući da se mašina ne trese tokom rada pri velikoj brzini od 36000mm/min.

Potpuno nova 32-bitna matična ploča: Najinteligentnija matična ploča, sa bržim prijemom i mogućnostima obrade podataka, opcionim dodacima koji omogućavaju autofokus i nastavljaju rezbarenje nakon isključivanja. Rezanje potonuća i druge funkcije.

Mobilna aplikacija: APP BURNLAB je sada dostupna na glavnim tržištima Android aplikacija i iOS sistemu. Mali je i multifunkcionalan, donosi novo iskustvo upravljanja. Dođi i probaj.

Novi dizajn filtera za zaštitu očiju: Panoramski zaštitni filter štiti vaše oči veoma dobro, filtrirajući 97% ultraljubičastog svetla. Vi i ljudi oko vas ne morate da nosite naočare da biste gledali lasersko graviranje. Smanjite troškove naočara i neprijatnosti nošenja naočara.

Široka kompatibilnost: Mašina je kompatibilna sa različitim zrelim softverom za graviranje, kao što su LaserGRBL i LightBurn, i podržava Win XP/Win 7/Win 8/KSP/Win 10. Takođe podržava MAC sistem (LightBurn) i formate datoteka za graviranje. Podržava NC, BMP, JPG, PNG, DKSF, itd.

Sigurnosna zaštita: Opremljen je dugmetom za zaustavljanje u nuždi. Ako dođe do neočekivane situacije, mašina se može zaustaviti u bilo kom trenutku. Takođe je opremljen prekidačem za resetovanje i graničnim prekidačem kako bi graviranje bilo bezbednije.

 

Sve naše mašine, kao i oprema su NOVI I NAJJEFTINIJI U SRBIJI jer nabavljamo isključivo od PROIZVOĐAČA! ! !   Obavezno uporedite cene i sami se uverite.
 
Na sve naše mašine imamo garanciju godinu dana po sistemu zamene dela za novi, NE POPRAVLJAMO. Dovoljno je da nam pošaljete video i šaljemo Vam novi deo.
 
Pre kupovine CNC lasera OBAVEZNO pogledajte OCENE I KOMENTARE ČLANOVA, KUPACA.

Naše višegodišnje iskustvo pomoći će Vam u toku rada putem online podrške.   
Mi nismo tu da bi Vam samo prodali mašinu. Kod nas imate garanciju, sve rezervne delove van garantnog roka i stručno osoblje za slučaj da Vam je potreban savet ili pomoć u vezi mašine!

Mašine je moguće lično preuzeti u NS, SU, BG, ZR, BT, KV, NI, SD, sklopljene! ! !

Pogledajte naše ocene i komentare više od 100 zadovoljnih kupaca CNC mašina.   

U ponudi imamo više desetina mašina, proširenje po osama, podloge u obliku saća, kamere za pozicioniranje i snimanje, Laserske module, rezervne delove i još mnogo toga, a sve to možete videti na našem KP IZLOG-u.

Radimo nabavku i drugih mašina po želji kupaca.

 

Specifikacija:
Model: E24 PRO
Električna snaga mašine: 120W
Električna snaga lasera: 90W
Optička snaga lasera: 24W
Radna površina: 365mm X 305mm
Laserski talas: 455 ±5 nm
Preciznost graviranja: 0,02 mm
Maksimalna brzina graviranja: 36000 mm/min
Tip prenosa podataka: USB veza
Tip fokusiranja: laser sa fiksnim fokusom, bez fokusiranja
Veličina tačke: 0,06mm X 0,06 mm
Operativni softver: LaserGRBL, LightBurn za Win XP/Win 7/Win 8/XP/Win 10 sistem
Aplikacija: BurnLab kompatibilna sa iOS i Android
Podržani formati datoteka: NC, BMP, JPG, PNG, DKSF
Napajanje: 100-240V AC, 50/60HZ
Izlaz: 12V/5A

Materijali za rezbarenje: lipa, bor, paulovnija, šperploča, žuta breskva, mahagonij, ploča za gustinu, kraft papir, neprozirna akrilna ploča, smola, kamena ploča, keramika, lišće, bambus, karton, plastika, koža, PCB verzija, aluminijum, nereflektujući galvanizovani i farbani metal, 304 ogledalo nerđajući čelik, staklo, keramika, pamučno platno, škriljevac;

Materijali za sečenje: kraft papir, tvrdo drvo, paulovnija, lipa, bor, meko drvo, bambusov čips manji od 3 mm, ploča od pene niske gustine, netransparentna akrilna ploča, ABS, PP i druge ploče debljine manje od 3 mm, karton, netkani tkanine, drvene ploče, akril, neka tanka plastična ploča, sunđer;  

ID Oglasa: #160920841
Informacije

Kupci naših mašina imaju stručnu pomoć, obezbeđene rezervne delove i opremu u garantnom i van garantnog roka

Reklamacije su retke, a u koliko dođe do toga, čeka se odgovor proizvođača o zameni dela. Mašine ne otkupljujem i nema povrata novca. Sve mašine su nove, u originalnom pakovanju, ja sam samo posrednik

Isporuka preko Aks Express, kupac plaća dostavu

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.