slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Bansek samohodni

2.500 €

Šabac
Korišćeno
Dostupno odmah
76
1
pre 16 dana
Dragan Jovanovic
Član od 18.03.2013.
Svi oglasi

Dizel motor 14 konja, mozda i 10 - ne znam tacno. Ima elektromotor trofazni 5kw. Ima bimetalnu zastitu, relej kontrola faza i sklopke. Bansek je napravljen od debelozidnih cevi kompletan. Dizel motor pali na alnaser, ima alternator iskrin, relej originalan iskrin nov. Motor i menjac je oslonejn sa 6 gumenih nosaca od tama 130 na sasiji.   Vibracija se minimalno prenosi na sasiju. Ulje u motoru, menjacu i diferencijalu je novo. Motor poseduje filter za preciscavanje ulja.   Zamajac na radilici je balansiran i tockovi koji pokrecu testeru su balansirani, precnika 60cm.  Ima svetla za transport i nocni rad.   Ima pokretni sto oslonjen na 8 kvalitetnih lezaja.   Testeru u centru drze 5 lezaja, moze da sece drvo debljine do 30cm bez problema.   Moze da radi i na dizel motor i na struju - po potrebi.   Ja sam ga licno pravio 2017. godine, ofarban je dva puta osnovnom bojom i dva puta zavrsnom bojom. Blatobrani su pocinkovani.   Kardan je nas domaci, kvalitetan.    Nije potrebno nikakvo ulaganje.   Za zainteresovane, moguca proba.  

Prodajem i automatsku ostrilicu za testere italijansku, cena je 500e i rucnu razmetacicu za testeru, cena je 200e i stegu za varenje testera kada puknu.

Za vise informacija pozvati 063277914

ID Oglasa: #165841006
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.