slika
slika
slika
1 od 3

Burgija za cepanje drva

800 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
170
7
pre 13 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Ivan 0665517889
Član od 19.10.2019.
Svi oglasi
 
KUPITE ODMAH
ALAT ZA CEPANJE DRVA KOMPLET
Zašto biste plaćali ljudima da Vam iseku drva, kada to možete uraditi sami bez ičije pomoći? Zahvaljujući alatu za cepanje drva, nećete morati da uložite nimalo napora, a dočekaćete zimu potpuno spremni.

Naseckajte drva bez imalo muke
Usitnite i najveće trupce za upola manje vremena i olakšajte sebi!
Neverovatno lako za korišćenje
Jednostavno prikačite ovaj nastavak za električnu bušilicu i prislonite uz drvo i on će sam krenuti da ga rasceljuje na više delova.

Sami odredite debljinu
Iseckajte truplo na više komada željene debljine i pripremite sve što Vam je potrebno za ogrev. Obezbedite sitna drva za potpalu ili krupnija drva kojima ćete održavati vatru

Nema opasnosti od povreda
Ovakav način cepanja drva nije samo lakši, već je i bezbedniji od korišćenja motorne testere. Moći ćete da iskontrolišete svaki svoj pokret i smanjiti mogućnost slučajnih povreda.

Bez dodatnih troškova
Ekonomično rešenje koje ne zahteva dodatan alat i pomoć drugih ljudi. Sami ćete iseći gomilu drva za tili čas!
Za sve vrste drveta
Super snažna burgija sa rebrima u obliku konusa se prilagođava svim vrstama i veličinama drveta i bez problema ih rastavlja na koliko god delova poželite.


Nema više upale mišića
Cepanje drveta sekirom ili motornom testerom zahteva mnogo fizičkog napora što često može dovesti do upale mišića ili ukočenosti. Zahvaljujući ovom specijalnom alatu, više nećete morati da utrošite nimalo energije!

Savršen za kampovanje
S obzirom na to da je nastavak vrlo lagan i lako prenosiv, moći ćete da ga nosite sa sobom na kampovanje ili izlet u prirodi. Naseckajte drva za logorsku vatru za samo par minuta i upotpunite doživljaj!

Proizvod  možete poručiti preko poruke na (KupujemProdajem), a možete pozvati na broj telefona 0665517889 ili pošaljite Sms sa vašim podacima za slanje. Proizvode šaljemo postexpresom preko pošte. Poštarina se plaća uz cenu proizvoda i ona iznosi oko 300din . Pozovite:0665517889 kontakt osoba: IVAN
ID Oglasa: #157829956
Informacije
Garancija na ispravnost robe



U koliko ima neki problem sa proizvodom imate prava na reklamaciju do 7 dana od podizanja paketa nakon toga ne uvazavamo reklamacije



U slucaju zamene jednu postarinu placa kupac jednu prodavac



Doslo je do izmene ne saljemo vise post expresom slanje bex sluzbom

Paketi do 5. kg 430 dinara preko toga skuplje
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.