slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Mašina za ivica Portable Edge Bander Multi-function

380 €

Leskovac
Kao novo - nekorišćeno
137
5
pre 13 dana
Odgovara na 75% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Lumax Shop✅----Viber0628876506
Član od 12.09.2020.
Svi oglasi
 Ovaj stroj za rubnu traku širine trake od 10-45 mm ima konstantnu brzinu od 5 m u minuti.   Drška je izrađena od željeza i omotana plastikom.   Protuklizno i ​​ugodno.
➤Poseban dizajn za sustave ljepila, stabilnost strukture, dugotrajnost jednolikost premaza i neće propuštati ljepilo.   Ovaj model također može obložiti nepravilne i lučne rubne ploče, pogodne za različite vrste materijala kao što su melaminske papirne trake, drvene trake i plastične (PVC ili ABS) samoljepljive rubne trake.
➤ Rubna traka za obradu drveta 220V.   Brzina uvlačenja: 5m/min konstantna brzina.   Rubna bandažica, širina trake: 10-45 mm.   Minimalni promjer ruba: 40 mm.   Kontrola temperature ovog stroja za spajanje je između 120-180ºC.   Željenu temperaturu možete podesiti podešavanjem upravljačkih gumba gore i dolje.
➤Višenamjenska prijenosna rubna traka, radi s ravnim i lučnim rubovima.
➤Ovaj stroj za rubnu traku s kompaktnom strukturom idealan je izbor za proizvodnju namještaja i industriju dekoracije, omogućuje rubnu traku za širok raspon duljina, širina i debljina.
ID Oglasa: #160417130
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.