slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 10

Adast Dominant 414 Offset mašina B4

700 €

Beograd
Korišćeno
Dostupno odmah
404
10
pre 10 dana
Zoran
Član od 28.11.2009.
Svi oglasi

Na prodaju, verovatno najbolja Offset mašina u B4 formatu. Ima sve što treba da ima jedna profi mašina. Kvalitet štampe je naravno vrhunski. Pravi kompresor pored, poseban motor za puder aparat, tri navaljivača boje, višere. . . . Fenomenalna i kao dodatak nekoj ozbiljnoj digitalnoj štampariji.

Valjci za višere su novi, a kao poklon ide i komplet novih čarapa za njih. Offset ploča je ostalo preko pola kutije, takodje kao poklon uz mašinu. . .

 

Mašina nije puno radila, gotovo sam siguran da je sa najmanjim brojem druka od svih kod nas. Samo sam ja na njoj štampao, čuvao sam je i od naših majstora : ) Sa ovom mašinom ne može da se poredi nikakav Rotaprint i slično. . .

Uvezena je iz Švajcarske, svojevremeno plaćena 4500E. . .

 

*******************************************************************
Uz mašinu POKLANJAM sve boje i svu hemiju potrebnu za rad (samo c17 fali, potrošio sam za čišćenje sita). Ima i kopir aparat za ploče.

*******************************************************************

 

Kontakt 060/70-77-100 Zoran

ID Oglasa: #158857568
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.