slika
1 od 1

Aparat za pranje voca i povrca

2.299 din

Beograd
Novo
595
14
pre 12 dana
Odgovara na 1% poruka, uglavnom u roku od dva dana.
KUPI BRZO 0613249998
Član od 26.07.2021.

Tehnologija prečišćavanja jona hidroksi vode
Mašina za pranje voća i povrća u kapsulama koja koristi visokoenergetsku tehnologiju prečišćavanja OH-jona, koja može brzo razgraditi štetne supstance u bezopasne supstance koristeći vodu kao sirovinu.
Bez hemijskog dodavanja, bez oštećenja ishrane hrane, jesti zdravije i produžavaju efekat skladištenja hrane. Mašina za pranje voća i povrća-Mašina za pranje voća i povrća ima USB dizajn bežičnog punjenja, ugrađenu bateriju velikog kapaciteta od 4000mAh, zeleno svetlo treperi se puni i zeleno svetlo je uvek uključeno.
Može se koristiti ≥20 puta kada je potpuno napunjeno.3-5L koristite 1 put čišćenje,6-10L koristite 2 puta čišćenje, čisti rad je 10 minuta/po. Prenosni prečistač voća i povrća u kapsulama
Prečistač voća i povrća u kapsulama je veoma mali, koji je mali i kompaktan i može se staviti u džep ili torbu, što je veoma pogodno za skladištenje i nošenje.
Široka i efikasna mašina za pranje voća i povrća sa kapsulama za pranje veša nema ograničenja u pogledu veličine sastojka, nema ograničenja na bilo koji kontejner kapaciteta čišćenja.
Mini mašina za pranje voća i povrća je savršena za kućne kuhinje, kampovanje, poslovna putovanja, putovanja napolju.
Mašina za pranje voća i povrća je odlične kuhinjske sprave, kućne sprave i tehnološke sprave.

ID Oglasa: #146027949
Informacije

Mesto preuzimanja Novi Beograd od 10 do 15

Nastojimo da budemo što precizniji u opisu proizvoda, i slika ali ne možemo garantovati da su sve informacije kompletne i bez grešaka              
Pošaljite poruku kp ili sms
-Ime i prezime.                 
-Ulica i broj.                 
-Mesto i poštanski broj          
-Broj telefona za kontakt OBAVEZNO   
-Ili SMS porukom na 061 3249998

 

Garancija na ispravnost

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.