slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Ant Weld Cleaner Masina za elektrohemijsko ciscenje inox-a

Kontakt

Niš
Kao novo - nekorišćeno
142
2
pre 11 dana
Ant Weld Cleaner
Član od 27.03.2024.
Svi oglasi

Ant Weld Cleaner je inovativna mašina za elektrohemijsko čišćenje, poliranje i markiranje inoxa, razvijena i proizvedena u Srbiji. Podržani smo od strane ministarstva nauke, tehnološkog razvoja i inovacije, i Evropske Unije kroz program ranog razvoja.
 Ant Weld Cleaner d. o. o je patentirao ISS (intaligent surface sensing) tehnologiju i za kratko vreme preuzeo primat kako na domaćem tako i na tržištu EU i USA.
 Ono što karakteriše naše mašine je kvalitet, pouzdanost, inovativnost. Ukoliko ste zainteresovani za naše proizvode budite slobodni da nas kontaktirate i zakažete besplatnu prezentaciju u Vašoj proizvodnji gde će Vam naš agent prezentovati naše proizvode. Posebno smo ponosni na činjenicu da jedini u svetu imamo mašinu AWC200 koja radi na 200 ampera RMS. Za tržište Republike Srbije nudimo posebne pogodnosti u vidu kupovine potrošnog materijala i tehničke podrške. Zakažite prezentaciju jos danas.

ID Oglasa: #165038518
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.