slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Prenosiva kovačnica na propan

350 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
674
24
pre 13 dana
Odgovara na 60% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Za-kre-Shop
Član od 31.01.2017.
Svi oglasi
Izlazna snaga: Naša kovačnica za propan nož je napravljena da obezbedi približnu maksimalnu temperaturu grejanja od 2300° F /1300 ℃, što je dovoljno za kovanje većine metala. Gorionik od 23 kV· h / 80000 BTU može povećati efikasnost grejanja. · Velika veličina komore: Naša kovačnica na propan ima prostran radni prostor, pružajući idealnu izloženost centru plamena zahvaljujući odgovarajućoj zapremini komore. U međuvremenu, školjka napravljena od čelika je relativno čvrsta i izdržljiva za dugotrajnu upotrebu. · Regulator gasa i fleksibilan: Ova kovačnica ima funkciju podešavanja pritiska gasa okretanjem dugmeta na regulatoru pritiska gasa. Osim toga, kuglasti ventil može nezavisno prebaciti izlaz gasa. · Komplet za kovačku kovačnicu: Obezbeđujemo kompletan komplet pribora za kovanje koji odgovara našoj kovačnici na propan, uključujući crevo za gas dužine 9,8 stopa, nosač za peć, rukavicu za visoke temperature i hvataljku. Svoje kovačke radove možete kreirati po svojoj volji. · Koraci za upotrebu: Evo osnovnog uputstva za upotrebu ove kovačnice na propan za izradu noževa. Prvo stavite upaljeni zapaljivi materijal u kovačnicu. Drugo, otvorite sve ventile za dovod gasa. Na kraju, podesite pritisak gasa da kontrolišete vatrenu moć u zavisnosti od vaših potreba.



Specifikacije Model: CMPROF-MLS-1 Materijal peći: Čelik Uvredljivi materijal: Mulit Maksimalna snaga: 23 kV· h / 80000 BTU Unutrašnji prostor: pribl. 3.8L Dužina pukotine: 9,8 ft/3 m Težina artikla: pribl. 23,2 lbs/10,5 kg Dimenzije artikla (DkŠkV): pribl. 12,6k6,7k9,8 in/32k17k25 cm


Sadržaj paketa 1 k Gas Forge 1 k set dodatne opreme 1 k priručnik
ID Oglasa: #142516187
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.