slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 8

Klizna protivpožarna vrata 283x275x8cm

1.200 €

Valjevo
Korišćeno
Dostupno odmah
16
0
pre 9 dana
Odgovara na 94% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Bogdan Tomić
Član od 14.11.2016.
Svi oglasi

Na prodaju klizna protiv požarna vrata

Dimenzije

širina: 283cm

visina: 275cm

debljina: 8cm

 

Karakteristike:

 

Klizna protivpožarna vrata za lokacije gde je potrebno izolovati protivpožarne zone između kojih se nalazi otvor velikih dimenzija ili kada postoje specifične situacije koje onemogućavaju upotrebu standardnih zaokretnih vrata. Ova vrata su odlično rešenje u situacijama kada je neophodno obezbediti velike prolaze, pritom zadržavajući sve sigurnosne i funkcionalne karakteristike protivpožarnih vrata.

- Gravitacioni sistem zatvaranja: Klizna protivpožarna vrata su dizajnirana tako da za automatsko zatvaranje ne zahtevaju električni ili bilo koji drugi mehanički pogon. Vrata se zatvaraju gravitaciono, klizeći po šini postavljenoj iznad otvora. Ovo obezbeđuje da u slučaju požara vrata automatski zatvaraju prostor, sprečavajući širenje vatre.

- Nesmetan prolaz: Budući da se šina za klizanje vrata nalazi iznad otvora, pod ostaje slobodan, čime se omogućava nesmetan prolaz. To je posebno važno u prostorima gde je potrebno izbegavati bilo kakve prepreke na podu.

- Automatsko aktiviranje: Klizna protivpožarna vrata su često povezana sa centralom za dojavu požara, tako da se u slučaju aktiviranja alarma otpušta magnet koji drži vrata u otvorenom položaju. Vrata se zatim automatski zatvaraju usled gravitacije, što osigurava brzo i efikasno zatvaranje otvora i sprečavanje širenja vatre.

Vrata su pažljivo demontirana, odložena u magacinski prostor i spremna za preuzimanje

 

Valjevo

ID Oglasa: #166175863
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.