slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 12

Mašina za rezanje tkanine

580 €

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
577
8
pre 13 dana
Odgovara na 60% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Za-kre-Shop
Član od 31.01.2017.
Svi oglasi
【PREMIUM KVALITET】- Sečiva su napravljena od visokokvalitetnih, oštrih čeličnih oštrica, oštro seče i izdržljive. Snažni motor od potpuno bakra od 750 V donosi stabilan i pouzdan izlaz za mašinu za sečenje tkanine. Životni vek rezača tkanine je značajno poboljšan. · 【UREĐAJ ZA OŠTRENJE】- Električni rotacioni sekač je dizajniran sa uređajem za oštrenje kamena, koji se može zameniti po potrebi bez rastavljanja sečiva, brzo i praktično. · 【ERGONOMSKI DIZAJN】- Drška rotacionog rezača tkanine usvaja ergonomski dizajn sa razumnom strukturom i udobna je za držanje. Odgovarajući dizajn ventilatora u sistemu ventilacije omogućava zračenje koncentrata. · 【LAKO ZA PREMESTANJE】- Postoje 4 točka za vođenje instalirana ispod podebljane osnove, laka i zgodna za pomeranje. Napravljen od aluminijumske strukture, ima prednost dobre stabilnosti. · 【ŠIROKA PRIMENA】- Električne makaze za sečenje tkanine su neophodna oprema za industriju odeće, kišobrana i obuće. Električna mašina za sečenje tkanina ima širok spektar rezanja, kao što su pamuk, vuna, svila, hemijska vlakna, koža i druge tkanine.

Specifikacije Veličina: 6" Napon: 110V, 60 Hz Snaga motora: 750V Brzina rotacije: 2850 RPM Visina sečenja: 110 mm / 4,3" Bruto težina: 17 kg/38 lbs Veličina proizvoda (D k Š k V): 22,86 k 15,24 k 39,62 cm/ 9 "k 6" k 15,6"


Sadržaj paketa 1 k mašina za sečenje tkanine, automatska brušenja 1 k odvijač 1 k Blade 1 k Vasher 1 k abrazivni pojas 1 k imbus ključ 1 k kabl za napajanje
ID Oglasa: #142517086
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.