slika
1 od 1

Kalijum aluminijum sulfat-12-hidrat 200g

290 dinFiksno

Beograd
Novo
12
1
pre 10 dana
Hemomarket
Član od 10.04.2024.
Svi oglasi

Kalijum aluminijum sulfat-12-hidrat, poznatiji kao stipsa, ima široku primenu u različitim industrijama. Neki od načina na koje se koristi uključuju vodovodnu industriju u kojoj se stipsa koristi kao koagulant kako bi se uklonile nečistoće iz vode. On se dodaje u vodu u procesu koagulacije kako bi se povećala težina nečistoća, što omogućava brže i efikasnije uklanjanje iz vode. stipsa se koristi kao aditiv u procesu proizvodnje papira kako bi se poboljšala čvrstoća i postojanost papira. U proizvodnji kože koristi se kao aditiv u procesu proizvodnje kako bi se uklonili neželjeni sastojci i poboljšala postojanost. Koristi se kao aditiv u procesu bojenja tekstila kako bi se poboljšala postojanost boja. Kozmetička industrija: Koristi se kao sredstvo za zgrušavanje u proizvodnji dezodoranasa i antiperspiranata, kao sredstvo za čišćenje i dezinfekciju u domovima i industriji, na primer za čišćenje bazena, sanitarnih uređaja i drugih površina.

Važno je naglasiti da je stipsa otrovan kada se unosi u organizam u velikim količinama, pa se stoga preporučuje pažljiva upotreba i korišćenje zaštitne opreme tokom rukovanja alumom. Takođe, pre upotrebe alum se preporučuje pročitati uputstva i savete stručnjaka.

Prilikom primene Kalijum aluminijum sulfat-12-hidrat   potrebno je poštovati propisanu zakonsku regulativu: Zakone i prateće pravilnike, kako bi se osigurala njegova sigurna upotreba i izbegle potencijalne negativne posledice.

 

Posetite sajt https: //hemomarket. rs/ za sve naše proizvode.

ID Oglasa: #165621640
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.