slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Samolepljiva magnetna traka 20 mm širine

350 din

Beograd
Novo
383
19
pre 10 dana
Odgovara na 96% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Neomagneto
Član od 18.07.2012.
Svi oglasi

(CENA JE PO DUŽNOM METRU)

Samolepljiva magnetna traka je pogodna za pričvršćivanje nemagnetnih predmeta na metalne površine. Ova magnetna traka je širine 30 mm i dostupna je u dužinama do 75 metara.  

Magnetna traka se sastoji od Stroncijum-ferita i fleksibilne plastike. Na jednoj strani je samoljepiva. Traka je anizotropski magnetizovana, tako da ima veću sile prianjanja od mnogih komercijalno dostupnih magnetnih traka.  

(CENA JE PO DUŽNOM METRU)

Na trečoj slici postavljen list "fluks detektor" papira koji pravi magnetizaciju u traci vidljivom. Severni i južni polovi se konstantno i sa vrlo malim razmakom menjaju. Ovo dovodi do veće sile prianjanja u direktnom kontaktu sa metalnim površinama.

Samoljepiva magnetna traka se može lako seći na željenu veličinu pomoću kućnih makaza.

Sila prianjanja je 102 g / cm2. Što je traka duža, veća je sila prianjanja.    

PAŽNJA !  

Samolepilne magnetne trake nisu podloga za postavljanje magneta. Ovo bi demagnetiziralo magnetne trake. Same trake su magnet za korišćenje na metalnim površinama.

 

Tehničke informacije:

 

Širina:  20 mm

Debljina:  1,5 mm

Dužina:  po željama kupca

Jačina prianjanja:  102 g/cm²

Težina trake:  110 grama po dužnom metru

Ovo je jedan od mnogih oglasa i ponude magneta iz asortimana firme Neomagneto sa Novog Beograda, zvaničan uvoz i dokumentacija. Kupujete magnete prve A klase koji su zvanično ušli u Srbiju, koje prate papiri od strane proizvodnog pogona u Nemačkoj. Nikakve kineske legure, uvoz komad, dva na crno iz Kine i slično. Neomagneto je jedini zvanični distributer nemačkih neodijumskih magneta za tržište Srbije.   
          

Magnet saljemo post expressom pouzecem.           

p. s. ne odgovaram za eventualne zloupotrebe vezane za strujomere i nemojte mi slati pitanja vezana za el. brojila, jer na ista ne odgovaram! ! ! za sva ostala pitanja-tu sam! !      

ID Oglasa: #136905664
Informacije
Oglas FIRME Neomagneto, isključivo slanje porudzbenica Post Expressom istog dana kad poručite.

Magnete možete poručiti preko KP sajta sa dostavljanjem informacija: IME, PREZIME, ULICA, BROJ, POŠTANSKI BROJ, GRAD, KONTAKT TELEFON ili u našoj ONLINE prodavnici www. neomagneto. com.

Šaljemo i mali poklon.

Jednom kupljeni magneti ne mogu da se vrate!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.