slika
1 od 1

Skvalan 30ml

840 dinFiksno

Beograd
Novo
5
0
pre 9 dana
Hemomarket
Član od 10.04.2024.
Svi oglasi

Skvalan se često koristi u kozmetičkim proizvodima, uključujući kreme za lice, losione za telo, šampone, balzame za kosu i proizvode za negu kože. Ovo jedinjenje ima izvanrednu sposobnost da hidrira kožu i održava njenu vlažnost. Takođe pomaže u obnovi i očuvanju kožne barijere. Skvalan se može koristiti u proizvodima za negu kućnih ljubimaca kako bi se održala hidratacija kože i dlake. Industrija hrane: Iako se ne koristi često, skvalan se može dodavati nekim prehrambenim proizvodima kao aditiv za poboljšanje teksture i stabilnosti.

Skvalan se obično dobija iz biljnih izvora, poput maslina, ali se može ekstrahovati iz jetre morskih sisavaca. Ovo prirodno jedinjenje ima široku primenu zbog svojih hidratantnih svojstava i sposobnosti da poboljša teksturu i stanje kože i kose.

Prilikom primene Skvalan potrebno je poštovati propisanu zakonsku regulativu: Zakone i prateće pravilnike, kako bi se osigurala njegova sigurna upotreba i izbegle potencijalne negativne posledice.

 

Posetite sajt https: //hemomarket. rs/ za sve naše proizvode.

 

Posetite sajt https: //hemomarket. rs/ za sve naše proizvode.

ID Oglasa: #165621519
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.