Ivan

Čačak

Član od: 12.09.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Miševi i podloge

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Nazalost negativna za ovog kupca. .. Porucio mish na sta sam mu odgovorio prvog radnog dana da sutradan saljem sto je i ucinjeno. .. Covek odgovara taj dan uvece da je se snasao i da ne planira preuzeti paket. Jao neozbiljno i neodgovorno. Zbog Misa koji kosta 4500din.
Nemam problem sa negativnom ocenom od ovog prodavca jer ovo sto pise nije tacno, imam PRAVO da otkazem porudzbinu ako se on tog radnog dana javi u 8 sati uvece a trebao je paket da mi posalje taj dan jer je to bio poklon za rodjendan koji ja ne mogu da pomerim... A ja bih mu refundirao troskove brze poste ali posto je gospodin zbog 400 din odmah brze bolje dao negativnu ocenu da namiri savest onda neka je... Trebalo mi je taj dan za poklon i morao sam da se snadjem... Toliko
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.