Joca

Subotica

Član od: 13.08.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Asesoari > Koferi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Verovatno da je davanje negativne ocene samo gubljenje vremena i živaca, ali u nadi da će moderatori sajta čitati i zbog sebe samog, ne želim da tek tako "Iskuliram" dotičnog prodavca ne pišući ništa. Naime, 11. 06. naručio sam kofer kod prodavca registrovanog na ime Joca, a javila se ženska osoba sa kojom sam dogovorio slanje u utorak (ukoliko stigne) ili sredu, pri čemu je rečeno da su novi koferi stigli upravo i da nije moguće slikati, ali da ne brinem. Složio sam se, poslao podatke i čekao isporuku. Elem, u sredu kasno popodne pitam porukom da li je kofer poslat, nakon čega me ženska osoba poziva i kaže kako je imala nameru da me obavesti da su koferi tek stigli na sklapanje i da je tako obaveštena od firme za koju radi. Predočio sam da ja ništa nisam dogovarao sa nekom firmom, već sa njom lično, a da dogovor nije ispoštovan, da se tako ne posluje i ne poštuje kupac, da sam izgubio vreme jer je kofer namenjen osobi kojoj je hitno potreban zbog puta i da mi je napravila neočekivan problem. Nakon svega, ponuđeno mi je slanje u četvrtak 16.06. uz obećanje da će mi odmah ujutru nakon slanja pustiti poruku o slanju. Naravno, niti poruke, niti kofera. U međuvremenu, nakon razgovora, verovatno da me odobrovolji, daje pozitivnu ocenu, valjda se nadajući da ću uzvratiti. Ovakvo ponašanje i nepoštovanje kupca zaslužuje barem 10 negativnih, ali mi koji kupujemo kod ovakvih prodavaca od toga vajde nemamo. Jedino bih apelovao na ljude koji vode sajt, da svakome ko ima dve i više negativnih ocena blokiraju nalog, jer samo ocenjivanje gubi smisao.

Oprema za poslovanje > Mesarska oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Vidim u cemu je problem, znao sam od samog pocetka da je neka mucka. Top niste poslali jer za isti top od 3200. Po ceni koju sam narucio sada ste stavili drugu cenu 4.500. din jos ste me i slagali do podlednjeg trenutka da ste poslali i propademi ceo dan. Bez obzira na broj pozitivnih ocena od mene jedna ogromna negativna, zao mi je ali tako je.
Poslao jesam po toj ceni,nije moja krivica sto je roba oduzeta i niste je dobili to sam vam i lepo objasnio u porukama. cenu jesam promenio jer su mi stigli topovi ali po skupljim cenama.

Uređenje kuće > Posuđe

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije ispostovao dogovor , porucio sam tinganj koji nije ni poslat , niti mi je naveden razlog zasto nije poslao a sve se dogovorio i potvrdjeno mi je . ..
Sobzirom da sam bio u to vreme bio na godisnjem, u pravu je covek sve smo dogovorili i njjegove podatke za slanje sam prosledio kolegi koji je radio umesto mene. Da tiganj nije poslat sam saznao tek kada sam se vratio kolega je zaboravio poslati.A sa Stefanom sam se cuo kasnije i sve mu objasnio.Obecao je negativnu i covek je ispunio obecanje. Jos jednom se izvijavam Stefanu....
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.