Jovica

Beograd | Novi Bg.

Član od: 20.11.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kolekcionarstvo > Ostalo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Za privezak od tri centimetra dodao je jos i otkupnknu od 500 din, plus postarina 300, dakle privezak, otkupnina i postarina su izasli 1300 din. A inace je rekao da ce postarina biti 200din, a privezak 500. Cestitke! Cuvajte se. .
Sve sto je naveo clan je tacno - greska se desila ali NE MOJOM KRIVICOM. Uplatio je privezak i postarina je bila 200din-bez otkupa. Sluzbenica u posti je pogresila iako je na papiru koji sam predao pisalo da se placa SAMO postarina-bez otkupa, sto sam i rekao.Bio sam u posti da reklamiram gresku sluzbenica je priznala da je greskom kucala otkup. Pitam samo clana ZASTO me nije pozvao da resimo problem(ja ne mogu njega da zovem ,nije mi dao br.telefona) nego je pozurio sa negativnom - iako imam preko 1000 pozitivnih??
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.