slika
1 od 1

SANDOKAN : Dva tigra Emilio Salgari

500 din

Šabac
Kao novo - nekorišćeno
16
1
pre 11 dana
Odgovara na 91% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
svastarnica online
Član od 25.06.2009.
kp izlog

59383) SANDOKAN : Dva tigra , Emilio Salgari , Authors &Artists Beograd 2007 , Odisej : biblioteka nezaboravnih avantura , Nakon mnogobrojnih avantura prozivljenih sa hrabrim Kamamurijem i Tremalom Naikom (iz romana Gusari Malezije` i. Tajne Crne džungle`), Sandokan i Janez ne oklevaju da se presele sa Momprasema na usée Ganga da bi potréali u pomoć prijateljima Indijcima. Dakle, nalazimo dva gusara u Indiji, zauzeta borbom protiv Tugova i njihovog strašnog vode Sujodhane, koji vapi za osvetom prema Tremalu Naiku jer mu je oteo voljenu Adu, umrlu nakon što je na svet donela kéer Darmu. Evo dva Tigra u borbi: da li će Tigar iz Malezije (Sandokan) uspeti da potuče Tigra iz Indije (Sujodhanu)?
Odlično očuvano , mek povez, format 14,5 cm x 20,5 cm , latinica, 208 strana

ID Oglasa: #156726271
Informacije

Комуникација искључиво преко порука сајта Купујем продајем. Не шаљем поузећем члановима без рејтинга или са негативним оценама због непреузимања пошиљки. Сви артикли се могу преузети лично у Шапцу на адреси краљице Марије број 5 у термину по договору.  

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.