slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Sila i Rolf Berjlin.

1.800 din

Beograd | Novi Bg.
Korišćeno
28
1
pre 13 dana
Helena
Član od 23.09.2021.
Svi oglasi
Očuvane knjige, kućna biblioteka.

Brilijantani trileri iz pera čuvenih scenarista, kraljice i kralja skandinavske kriminalističke scene, maestralno napisani. Trileri koji zahtevaju pažljivo čitanje i razmišljanje, nema brzog i površnog čitanja.

SVE ĆE PLIMA ODNETI, 374 strane
Večeras je plima najviša, voda će sasvim prekriti plažu. Tri čoveka kopaju rupu, ne znajući da ih iz mraka posmatra dečak. Njegovu radoznalost smeniće užas kad raspozna četvrtu figuru u mraku - ženu kojoj je rupa namenjena.
Plima polako nastupa, tihi talas sve je bliže ženi zakopanoj u pesak do brade. Dok se kroz noć prolama njen očajnički vrisak, voda joj ulazi u nos i usta, a u stomaku oseća poslednje trzaje života - bebu kako udara. . . .

UZDAH U TIŠINI, 343 strane
Sandra Salman je bila srećna, jezdila je kroz tminu, po pljusku, na svom novom belom skuteru. Onda je ostala bez goriva, motor se ugasio, a hladnoća joj se uvukla u kosti, samo je želela da što pre stigne kući, ali čim je otvorila vrata, kao da se našla u najgoroj noćnoj mori.   Njen otac se obesio. U trenu, njen dom je bio pun policajaca koji su želeli da što pre arhiviraju slučaj kao samoubistvo.
Jedino se Olivini Riveri čini da se nešto u čitavoj priči ne uklapa. . . .
ID Oglasa: #150965757
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.