slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

Brdski vrtovi - Dusan Sekulic

700 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
13
1
pre 13 dana
Dusan
Član od 27.04.2022.

Porodica Radičević useljava se u vilu Brdski vrtovi. Priča prati sudbine Nemanje, njegove supruge Blagice i njihovo troje odrasle dece, čiji se životni putevi razdvajaju i na najneverovatnije načine ponovo ukrštaju. Spokojnu lepotu vile Brdski vrtovi narušava tragedija koja se dogadja najstarijoj ćerki Jani. Njena nesudjena svekrva Anika, svojom drugačijom prirodom, shvatanjima i duhom, unosi nemir u Janu i ova mlada devojka prvi put oseća da se u životu susreće sa osobom kojoj nije dorasla. Oslanjajući se na sud jedine osobe kojoj je verovala, Jana donosi odluke koje celoj porodici menjaju život iz korena. I kada su se naslutile mirne vode u koje uplovljavaju, Jana je uhapšena pod optužbom da je pokušala ubistvo svoga muža. Na sudjenju sve maske padaju i više ništa nije kao što izgleda. Ovaj put, Jana odluku mora doneti sama.  
Priča o porodici misteriozne prošlosti, njenom životu okruženom visokim društvom, nasledstvu, spletkama i zabranjenoj ljubavi, koja nas uverljivo uči zaboravljenim vrlinama i večitoj borbi izmedju dobra i pritajenog zla.  
Izdavač Nova poetika, godina 2016. broj strana 326, ćirilica. Veličina knjige 20,6 x 14,6 cm.  
Zanr: akcija, drama, kriminalisticko psiholoski, ljubavni roman.  
Nominacija za NIN-ovu nagradu 2016. godine.

ID Oglasa: #165848071
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.