slika
slika
1 od 2

Iza Kamere Prava Jelena Jelena Nikolić Kontrakulturna potpis

500 din

Beograd | Savski venac
Kao novo - nekorišćeno
2
0
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Nikola St.
Član od 23.04.2017.
Svi oglasi

Treća knjiga voditeljke i spisateljice Jelene Nikolić poznatija kao Kontrakulturna,  Iza Kamere Prava Jelena u izdanju Čigoja štampe iz 2020. godine na 173 strane odlično očuvana sa potpisom autorke.  

-"Ovo su priče zbog kojih je Prava Jelena postala jedan od mojih omiljenih likova. Kroz njene priče želela sam da kod sebe upoznam sve ono što ona ima. Pratila sam je od početka, krišom, kada niko nije gledao. Od nje sam naučila sve ono što sam želela da budem kada se kamere isključe, a svetla prestanu da mi blješte pravo u oči. Neke mlade, ali ne i bezbrižne, druge zrele i teške - ove priče, pomerale su me do poslednjeg atoma mog bića. . .

 

Pogledajte i ostale oglase. Moguće lično preuzimanje u Beogradu ili slanje postekspresom ili nekom drugom kurirskom službom uz plaćanje pouzećem.   Ukoliko ste zainteresovani pišite pa možemo i da se dogovorimo. Hvala

ID Oglasa: #166152803
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.