slika
1 od 1

Kineska osveta- Dejan Lucic

900 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
10
1
pre 31 dan
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Corwin
Član od 21.08.2018.
kp izlog

Knjiga  KINESKA OSVETA  je žestok političko-obaveštajni roman koji nam otkriva sukob kineskog (ili možda tibetanskog? ) tajnog društva „ Zeleni zmaj“ sa „ Vavilonskim bratstvom“ , koje je sinteza Iluminata i Vatikana. Glavni junaci su mlada i lepa beogradska novinarka i njujorški bankar, koji igrom sudbine bivaju uvučeni u zaveru i obračun tajnih društava i obaveštajnih službi Istoka i Zapada. U romanu se govori i o upletenosti farmaceutske industrije u širenje bolesti, koje stvaraju naučnici-kriminalci, o trgovini ljudskim organima pod pokroviteljstvom političara. . .

KINESKA OSVETA je saga o sukobu – oko svetske dominacije – žute rase sa Hazarima, koji spremaju genocid pomoću ratova, bolesti, cunamija. . . Milijardu ljudi treba da bude ubijeno da bi se proročanstvo poništilo! KINESKA OSVETA je odgovor na tu pretnju! Žuta rasa ne želi rat sa američkim narodom, već planira da ubije 10.000 vladara iz senke u njihovim kućama. . .

KINESKA OSVETA govori o panici Jevreja u Njujorku koji znaju da će „ Bludnica“ goreti u predstojecem III svetskom ratu, a boje se da će ih ponovo prevariti sopstvena elita, kao u Nemačkoj, i da neće biti spaseni.

KINESKA OSVETA se događa u visokim društvenim krugovima Njujorka, Monaka, Pariza… među prinčevima, masonima, ezotericima, naučnicima. . .   Broj strana:  568   Pismo:   Latinica Povez knjige : Mek Format:13x20 cm   Izdavač: Laguna

 

Zbog loseg rukovanja knjiga ima malo zavrnut gornji cosak korice- vidi sliku, inace neotvorena

ID Oglasa: #155666929
Informacije

Preuzimanje:

-lično u Zemunu po dogovoru
- nakon uplate na TEKUĆI RAČUN po dogovoru, post expresom; trošak poštarine snosi kupac
- ne šaljem pouzećem

 

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.