slika
slika
slika
slika
1 od 4

Ples s mladom - Davor Špišić

400 din

Niš
Kao novo - nekorišćeno
1
0
pre 10 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Goran online
Član od 13.09.2013.
Svi oglasi

2006 vbz Zagreb 207 strane odlično očuvana

retkooooooooooooooooooooooooooooooooooo

 

Napeti triler o događajima iz ’91 u Osijeku

Novi roman Davora Špišića Ples s mladom, uznemirujuća obiteljska melodrama s istoka Hrvatske, zaista uključuje poznate a još uvijek nerazjašnjenje događaje iz 1991. Špišić je hrabro ispisao sagu o zločinu i kazni, pravdi i krivnji, jednu emotivnu storiju o praštanju u kojoj su događaji iz prošlosti jedne čitave regije kompozicijski spretno isprepleteni s obiteljskim panoptikumom.

Ples s mladom je, dakle, višestruko slojevita priča koja ponire u iskonsko zlo, čiji autor vjeruje da dobro mora pobijediti, pa stoga i ispisuje melodramatsku potragu za srećom i opstankom obitelji, čiji junaci izgaraju od čežnje za ljubavlju. Istovremeno,  Ples s mladom je energični i tvrdokuhani triler napisan na fonu očajničkog terorizma u kojem se crni humor utapa u atmosferi panonske depresije.

Davor Špišić – rođen 1961. u Osijeku – dosada je objavio više knjiga drama, eseja i proze, a njegov prvi roman Koljivo posve je zasluženo osvojio V. B. Z. -ovu nagradu za najbolji neobjavljeni roman 2004. godine

ID Oglasa: #166215141
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.