slika
1 od 1

Radoslav Bratić - Trg soli,

350 dinFiksno

Sopot
Korišćeno
Dostupno odmah
1
0
pre 11 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Vanja
Član od 21.02.2013.
kp izlog

Radoslav Bratić Trg soli
tvrd povez
KAO NOVA

Za Sajam knjiga u Beogradu “ Narodna knjiga” objavila je roman Radoslava Bratića Trg soli za koji su novine izvestile da je bio jedna od najprodavanijih knjiga na štandu ovog izdavača.
Urednik knjige Gojko Tešić ističe da roman Trg soli traga za velikom temom začina, za trgovačkim putevima ovog “ belog zlata” i za biblijskim izvorima slanih bunara, ali i napominje da će čitalac, kroz ovo delo, videti zašto su ljudi izneverili zavetno predanje i zašto su vremenom uz so počeli lažno da se kunu.
A sada kada je roman pred čitaocima, Radoslav Bratić kaže:
- Ne mogu da zamislim čoveka koji u životu nije pročitao nijednu knjigu. Jer bez knjiga život bi bio odveć prazan i pust. Meni nije bila namera da pišem istorijski roman, već da “ plivam” kroz prostor i vreme. Nisu me zanimali datumi već događaji protkani fantastičnim slojem naracije i zasoljeni humorom. I od čitalaca očekujem da se “ na vreme zasole” ; zato im se često u knjizi obraćam!

ID Oglasa: #164242417
Informacije

 

Možete poručiti putem poruke na sajtu ili pozvati: 062/862 81 02  Vanja

Pogledajte naš KP izlog https: //sajamknjiga. kpizlog. rs/

CENE knjiga su FIKSNE
Nemamo ****LIČNO**** preuzimanje.

Knjige šaljemo:

-cc paket , placanje pre slanja i knjige i postarine
- preporučena tiskovina; plaćanje pre slanja knjige i poštarine
- post expres plaćanje pouzećem

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.