slika
1 od 1

Autostoperski vodič kroz galaksiju - Daglas Adams

1.529 dinFiksno

Beograd | Čukarica
Novo
11
0
pre 14 dana
Odgovara na 97% poruka, uglavnom u roku od 6 sati.
Boban
Član od 16.06.2011.
Svi oglasi
Autostoperski vodič kroz galaksiju - Daglas Adams

Zamislite šareni svemir prepun neobičnih stvorenja, ekscentričnih planeta i apsurdnih avantura - upravo to nudi "Autostoperski vodič kroz galaksiju". Ova kultna naučnofantastična saga započinje neobičnom pričom o Arturu Dentu, običnom Zemljaninu koji neočekivano postaje deo kosmičke avanture.

Douglas Adams uvodi čitaoce u svet pun humora, apsurda i satiričnih osvrta na ljudsku prirodu i društvo. Kroz pet romana, čitaoci su vođeni kroz epska putovanja koja istražuju smisao života, univerzuma i svega ostalog.

Sa svakom stranicom, Adams ne samo što oduševljava svojim britkim humorom, već i postavlja duboka filozofska pitanja koja čitatelje ostavljaju zamišljenima i smejuljeći se istovremeno. "Autostoperski vodič kroz galaksiju" nije samo naučnofantastična priča, već i refleksija o ljudskoj prirodi i našem mestu u univerzumu.

Ovaj klasik SF žanra, sa svojim jedinstvenim likovima i nezaboravnim avanturama, osvojio je srca miliona čitalaca širom sveta i postao nezaobilazno štivo za ljubitelje žanra i širu publiku.

"Autostoperski vodič kroz galaksiju" je izrađena u tvrdom povezu, ima 628 strana, autor knjige je Daglas Adams.  Težina je 0.78 kg.

Autostoperski vodič kroz galaksiju cena

Cena knjige "Autostoperski vodič kroz galaksiju" je 1799,00 dinara. Cena sa popustom je 1529.00 din

ID Oglasa: #165970687
Informacije
Poštovani,
Zbog velikog broja nivelacija koje dobijamo od dobavljača postoji mogućnost da cena na oglasu nije tačna.
Radimo na tome da sve cene ispravimo.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.