slika
1 od 1

Čovek od kestena

400 din

Beograd | Novi Bg.
Kao novo - nekorišćeno
7
0
pre 12 dana
Željko Ćirković
Član od 05.09.2017.
Svi oglasi
Naslov: Čovek od kestena
Autor: Seren Svejstrup

Ako ste je našli, znači da je kasno.
On već dolazi po vas.

Sve je počelo jednog jutra u mirnom predgrađu Kopenhagena, kada je policija pronašla telo ubijene žene. Stanovnici su sada u strahu od nemilosrdnog ubice čiji je potpis lutka napravljena od šibica i dva kestena, koju ostavlja na svakom mestu zločina. Dok proučavaju tragove, forenzičari će doći do šokantnog otkrića: otisak prsta pripada devojčici koja je godinu dana pre toga nestala i koju su smatrali mrtvom.

Može li ubica da bude ključ rešenja starog zločina? I da li je sve samo slučajnost ili možda nešto mnogo uvrnutije? Vreme ističe, a ubica nastavlja krvavi pir. Da bi sačuvali nevine živote, detektivi moraju da prevaziđu međusobne razmirice i otkriju ko se krije iza ovih okrutnih ubistava. Jedno je sigurno, njegova misija nije gotova. I niko nije bezbedan.

Jedan od najboljih i najjezivijih trilera ove godine. .. hipnotisaće vas veština novog majstora žanra. Kirkus Reviews

Neverovatna priča, kraj koji ostavlja bez daha New York Times 

Izdavač: Vulkan izdavaštvo
Godina izdanja: 2019.
Format: 21 cm
Povez: Mek
Pismo: Latinica
ISBN kod: 9788610029888
Šaljem na adresu kupca u Beogradu mogućnost ličnog preuzimanja ili dostave.
ID Oglasa: #166161587
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.