slika
1 od 1

HLADNO KAO LED - Tes Geritsen

2.650 dinFiksno

Sopot
Korišćeno
Dostupno odmah
3
0
pre 10 dana
Odgovara na 99% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Vanja
Član od 21.02.2013.
kp izlog

HLADNO KAO LED - Tes Geritsen
NOVA

Roman iz serijala Ricoli i Ajls.

Bostonska medicinska istražiteljka Mora Ajls odlazi u Vajoming na medicinsku konferenciju, gde upoznaje grupu prijatelja i odlučuje da s njima pođe na skijaški izlet. Međutim, kombi će im se zaglaviti na zavejanom planinskom putu, a neće biti nikakve pomoći.

Pošto se bliži noć, društvo nalazi utočište od mećave u zabačenom selu Kraljevstvo Nebesko, sa dvanaest sablasno istovetnih kuća, mračnih i napuštenih. U Kraljevstvu Nebeskom desilo se nešto strašno: nedovršeno jelo stoji na tanjirima, automobili su i dalje parkirani u garažama. Stanovnici sela kao da su u zemlju propali, ali tragovi u snegu govore da neko i dalje vreba u ledenoj tami – neko ko posmatra Moru i njene prijatelje.

Nekoliko dana kasnije detektivki iz odeljenja za ubistva Bostonske policije Džejn Ricoli stiže vest da je Morino ugljenisano telo nađeno u planinskom klancu. Šokirana i ožalošćena, Džejn je rešena da otkrije šta se tačno desilo s njenom prijateljicom. Istraga uvlači Džejn u zamršenu prošlost Kraljevstva Nebeskog, gde pod snegom čeka strašna tajna. Dok se jeziva otkrića nižu, Džejn se približava protivniku koji je jednako moćan i nemilosrdan – a približava se i jezivoj istini o Morinoj sudbini.

„ Hladno kao led će vas raspametiti. Knjiga koja će iznenaditi, užasnuti i zadovoljiti i najzahtevnije ljubitelje trilera. “ Suspense Magazine

„ Geritsenova hirurški precizno gradi napetost. “ Salon

„ Knjiga kakva se čita u jednom dahu. “ Chicago Sun Times

ID Oglasa: #166214720
Informacije

 

Možete poručiti putem poruke na sajtu ili pozvati: 062/862 81 02  Vanja

Pogledajte naš KP izlog https: //sajamknjiga. kpizlog. rs/

CENE knjiga su FIKSNE
Nemamo ****LIČNO**** preuzimanje.

Knjige šaljemo:

-cc paket , placanje pre slanja i knjige i postarine
- preporučena tiskovina; plaćanje pre slanja knjige i poštarine
- post expres plaćanje pouzećem

 

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.