slika
slika
1 od 2

Jan Kefelek - Mračna opčinjenost

490 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
Dostupno odmah
1
0
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od jednog dana.
Djepeto
Član od 09.12.2011.
Svi oglasi

JAN KEFELEK

MRAČNA OPČINJENOST

Prevod - Bojana Janjušević

Izdavač - Kiša, Novi Sad 

Godina - 2018

312 strana

18 cm

Edicija - Plaža

ISBN - 978-86-84845-36-0 

Povez - Broširan

Stanje - Kao na slici, tekst bez podvlačenja


"„ Mark Frosen. To je moje ime. Imam četrdeset godina. Nemam posao, novac, prijatelje, kuću, živim na račun žena, a kad se taj račun iscrpi, odlazim. Moji mladalački snovi su propali. Želeo sam da stvaram umetnička dela, umesto toga sam ratovao, malo javnog istupanja, malo zatvora – a sve zbog umetnosti. Zavisnik sam od tri droge: poezije, pastisa i noći. Seks mi je na kraju dosadio, ali treba nekako zaraditi za hleb. Imam sve što je potrebno da se ljudima dopadnem i da im se ne dopadnem.

Ovako svoju ispovest počinje glavni lik romana „ Mračna opčinjenost“ , antijunak, ličnost koju čitalac ne može da voli, kako tvrde francuski poštovaoci Jana Kefeleka, autora ovog romana, u diskusijama na književnim forumima. Ipak, tvrde i da su roman čiji je glavni junak otelovljenje čovekove mračne strane pročitali u jednom dahu. "


Ako Vas nešto zanima, slobodno pošaljite poruku.

Yann Queffélec Le charme noir

ID Oglasa: #166205956
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.