slika
slika
slika
slika
1 od 4

Jednog dana ću te pronaći- Kris Hamfriz

1.490 din

Kosjerić
Novo
15
0
pre 10 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Knjižara Ina
Član od 26.11.2014.
Svi oglasi
Od pisca bestselera K. K. Hamfriza  inspirisan istinitom pričom njegovih  roditelja, ovo je roman o ljubavi, ratu, tajnama i oproštajima.

Jedne decembarske večeri 1940. godine, Bili Kouk izlazi na ulice Londona, ne sluteći gde će ga noć odvesti.
Dok bombe prete da razore grad, Bili upoznaje Ilsu Magnuson i taj susret u potpunosti menja njihov život.   Ali Ilsa, norveška lepotica i talentovana muzičarka, iza vešte krinke krije mnoge tajne.

Od razrušenog, predratnog Berlina, preko Španskog građanskog rata, vazdušnih borbi iznad Sicilije, do Osla pod nemačkom čizmom, kroz male pobede i gorke poraze, ovo je priča o ljudima sa željom da prežive i  žive, ljudima koji vide bolje sutra, ili mi se barem grčevito nadaju.
Ovo je  pripovest o mladima koji sazrevaju u ratu, o željama i dužnostima koje često vode na suprotne strane, i najzad. .. o ljubavi, ljubavi koja postaje dokaz da je sve moguće i da je svako zlo pobedivo.

Tvrd povez
Cena 1490 dinara

Valkira izdavaštbo
ID Oglasa: #164365283
Informacije
Knjižara Ina - trgovina posredstvom interneta i poste

PIB : 112673643

Tel : 065 349 349 4

NA ODMORU SMO DO 17 MAJA

Slanje ponedeljkom, sredom i petkom. Za sve nedoumice oko stanja knjige možete poslati poruku. Članovima  sa negativnim ocenama ili bez ocena ne šaljemo pouzećem.

Slanje poštom kao paket  ili paket pouzećem.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.